26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Συμβιβάστηκαν 0-0 στο ντέρμπι της ντροπής

By on 11 Δεκεμβρίου, 2017 0 685 Views

Συμβιβάστηκαν για να μην διακοπή οριστικά ο αγώνας και τελικά επήλθε λευκός συμβιβασμός μεταξύ της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ με τις δυο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό και να χάνει πολλούς βαθμούς το ποδόσφαιρο από τον χουλιγκανισμό.

Για ένα αγώνα που άρχισε στις 8 το βράδυ και τέλειωσε μετά τις 11,που διακόπηκε για τραυματισμό παιδιού που ήταν στο γήπεδο για να φέρνει την μπάλα, που ξανάρχισε και διακόπηκε γιατί κάηκε το Τσίρειο και οπαδοί των δυο ομάδων μπήκαν μέσα και έδωσαν μάχες σώμα με σώμα ,για ένα αγώνα που δεν διακόπηκε οριστικά μετά από τα αίσχη που έγιναν από οπαδούς των δυο ομάδων που τάχα είναι άγνωστοι στα σωματεία ,για ένα αγώνα που παίχτηκε θέατρο σκιών έστω και δυο λεπτά για να λήξη το Α΄ ημίχρονο δεν υπάρχει λόγος για περιγραφή.
Ήταν ένας αγώνας ντροπής που αμαυρώθηκε και δεν τιμά την ιστορία των δυο ομάδων. Ήταν ένας αγώνας μαύρη σελίδα για το ποδόσφαιρο μας .Οι δυο ομάδες πήραν από ένα βαθμό ενώ αν δεν επανήρχιζε το παιγνίδι μετά την εκκένωση του γηπέδου δεν θα έπαιρναν κανένα αφού η διακοπή με υπαιτιότητα και των δυο ομάδων μηδενίζονται και οι δυο.Οι Αελίστες πάντως ήθελαν διακοπή από τον τραυματισμό του Ballboy για να πάρει η ομάδα τους, τους τρείς βαθμούς. Έχοντας την αίσθηση ότι αδικήθηκε η ΑΕΛ γιατί δεν διακόπηκε ο αγώνας από τον τραυματισμό του μικρού άρχισαν το ρίξιμο φωτοβολίδων όταν επέστρεψε ο Μασιάς στο γήπεδο και ξανάρχισε το παιγνίδι για να ακολουθήσουν οι πιο μάγκες των δυο κερκίδων με μάχες εκ του συστάδην .Πήρε φωτιά το Τσίρειο και μετά από εκκένωση των κερκίδωνO(δεν έφυγαν ολοι πάντως) ολοκληρώθηκε ο αγώνας με το τελικό 0-0 να είναι ότι άξιζε σε ένα τέτοιο αγώνα.

ΑΕΛ (Μπ.Μπαλταζάρ): Βοζίνια, Αϊρόσα, Γουίλερ, Λαφράνς, Μιτρέα, Σοάρες (83΄ Μέσκα), Φιντέλις, Σίλβα, Αβραάμ (73΄ Σάσι), Αλνταϊρ, Αουραμπαρένα (80΄ Λεόντσο)

Στον πάγκο: Γεωργίου, Ντόσσα, Τεσέϊρα, Νικολάου Μ., Μαύρου, Κυριάκου Χ, Ρεζέντε, Ζντραφκόφσκι

ΑΠΟΕΛ (Γ.Δώνης): Πέρεθ, Βούρος, Λάγο, Μερκής, Καρλάο (42΄ Αντωνίου), Μοράις, Σόουζα, Εμπεσίλιο, Ζαχίντ (84΄ Ντε Καμάργκο), Σάλαι (76΄Αλωνεύτης) Ποτέ

Στον πάγκο: Γκουτίνιο, Ρουέδα, Αλεξάνδρου, Ορ, Βινίσιους, Φαρίας, Μακρής

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λαφράνς (3η), Σοάρες/Σάλαι, Σόουζα (3η), Εμπεσίλιο
ΚΟΣΜΟΣ: 5000
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Δημήτρης Μασιάς (Αρ. Χρίστου, Α. Π. Ανδρέου) Λ. Σωτηρίου (Α. Γεωργίου).