18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Σαρδινέρο μιλά στο τέλος…Στο 91′ λύτρωσε τον Απόλλωνα

Ο Σαρδινέρο μιλά στο τέλος…Στο 91′ λύτρωσε τον Απόλλωνα

By on 11 Δεκεμβρίου, 2017 0 813 Views

Ο “δολοφόνος” επέστρεψε.. Ο Αντριάν Σαρδινέρο έγινε πάλι ο ήρωας του ΓΣΠ. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος σκόραρε στο φινάλε και έδωσε μεγάλη νίκη στον Απόλλωνα με 1-0 επί της Ομόνοιας σε ένα αγώνα όπου ο Απόλλωνας ήταν γενικά μέτριος στο Α’ημίχρονο και υποφερτός στο β’.
Η Ομόνοια ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο μέρος και θα μπορούσε να έπαιρνε προβάδισμα στο σκορ. Δεν έκανε γκολ τις δύο μεγάλες ευκαιρίες με Χριστοφή και Νταρμπισάιαρ και οι δύο ομάδες κατηφόρισαν στα αποδυτήρια με το 0-0.
Ήταν ισορροπημένο το δεύτερο μέρος καθώς ο κακός Απόλλωνας του πρώτου ημιχρόνου βελτιώθηκε κάπως αλλά ως εκεί. Μεγάλες ευκαιρίες δεν είδαμε μέχρι και το 87΄ που ο Γιούστε έχασε το… άχαστο και δεν άνοιξε το σκορ. Το έκανε ο συμπατριώτης του Σαρδινέρο στο ξεκίνημα των καθηστερήσεων και χάρισε μεγάλο διπλό.
Στο 56΄ είχαμε αλλαγή τερματοφύλακα στην Ομόνοια. Ο Φελτχούιζεν ένιωσε ενοχλήσεις, ζήτησε αλλαγή και αντικαταστάθηκε από τον Ανδρέα Χριστοδούλου που λίγο πριν το γκολ έδειχνε να νιώθει ενοχλήσεις.Στην φάση του γκολ δεν απέκρουσε σταθερά και η μπάλα στρώθηκε στον Σαρδινέρο.
Νωρίς στο Α’ιμίχρονο έφυγε τρσυματίας και ο Άλεφ του Απόλλωνα

ΟΜΟΝΟΙΑ (Α.Ιωακείμ): Φελτχούιζεν (56΄ Χριστοδούλου), Τζαίλσον, Καντέ, Κατελάρης, Φαμπρίτσιο, Άλεξ Σοάρες, Μαργκάσα, Λόπες, Χριστοφή (76΄ Μπρέεβελντ), Γκονζάλες (65΄ Αντόνια), Ντάρμπισαϊαρ

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Σ.Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο, Βασιλειου, Γιουστε, Ρομπέρζ, Σακέτι, Αλεφ (25΄ Άλαν), Ντα Σιλβα (76΄ Σαρδινέρο), Ζελάγια, Σκεμπρι (46΄ Παπουλής), Γιακολις

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καντέ (3η), Μαργκάσα, Μπρέεβελντ/ Σακέτι, Άλαν, Ζοάο Πέδρο (3η)

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 5.276
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Λεόντιος Τράττος (Ι. Λαζάρου, Α. Μιχαηλίδης) Γ. Νικολάου (Α. Δημητρίου).