28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ένα χρόνο στον πάγκο του Απόλλωνα ο Σωφρόνης δικαιώνει την διοίκηση

Ένα χρόνο στον πάγκο του Απόλλωνα ο Σωφρόνης δικαιώνει την διοίκηση

By on 11 Δεκεμβρίου, 2017 0 757 Views

Συμπληρώνει ένα χρόνο ως αφεντικό στον πάγκο του Απόλλωνα ο Σωφρόνης Αυγουστή και ο επίσημος Απόλλωνας με ανακοίνωση του κάνει αναδρομή .
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ένα χρόνο θητείας στην ανδρική ομάδα συμπληρώνει σήμερα ο Σωφρόνης Αυγουστή. Σαν σήμερα (11/12/16) ο 40χρονος αναλάμβανε ως υπηρεσιακός την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα. Μετά από λίγο καιρό η διοίκηση ανακοίνωσε την παραμονή του Σωφρόνη Αυγουστή μέχρι το τέλος της περιόδου 2016-2017, αφού με τις εξαιρετικές εμφανίσεις της ομάδας κέρδισε την εκτίμηση όλων.

Μπορεί η πλατιά μάζα του κόσμου να μην γνώριζε το τι είχε πετύχει ο Σωφρόνης Αυγουστή μέχρι τότε στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, ωστόσο η διοίκηση του Απόλλωνα γνώριζε πάρα πολύ καλά ότι είχε λάβει την ορθότερη απόφαση των τελευταίων ετών.

Ο νεαρός προπονητής είχε υπό ευθύνη του τη β’ ομάδα του Απόλλωνα για τρεισήμισι χρόνια κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο, ενώ τη περσινή χρονιά στην οποία έφυγε μεσούσης της περιόδου, η ομάδα Νέων ήταν στη πρώτη θέση και εν τέλει κατέκτησε το πρωτάθλημα!

Οι επιτυχίες δεν άργησαν να έρθουν ούτε στην ανδρική ομάδα αφού από τους πρώτους αγώνες ο Απόλλωνας άλλαξε την εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο και με την επιθετική του φιλοσοφία κέρδισε το θαυμασμό του φίλαθλου κόσμου.

Με τον Σωφρόνη Αυγουστή στο πάγκο η ομάδα κατέκτησε ένα κύπελλο (2016-2017) ένα Super Cup (2016-2017) και την είσοδό της στους ομίλους του Europa League (2017-2018) για τρίτη φορά στην ιστορία της.

Σ’ ένα χρόνο στην ανδρική ομάδα ο Απόλλωνας μετρά 53 επίσημους αγώνες ανεξαρτήτου διοργάνωσης, έχοντας 31 νίκες, 15 ισοπαλίες και 7 ήττες. Υπό τη καθοδήγησή του ο σύλλογος έχει σκοράρει 108 τέρματα και δέχθηκε 51.

Η εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του η διοίκηση δεν ήταν καθόλου τυχαία και γι αυτό έθεσε τον υψηλότερο στόχο που μπορεί να έχει μία ομάδα, την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία, προσωπική και επαγγελματική και να ζήσει μεγαλύτερες στιγμές στον αγαπημένο του Απόλλωνα.