ΔΙΕΘΝΗ
Like

ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ:Παίξαμε εκπληκτικά…Ο Μουρίνιο μιλά για τον διαιτητή

11 Δεκεμβρίου, 2017
643 Views
0 Comments
ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ:Παίξαμε εκπληκτικά…Ο Μουρίνιο μιλά για τον διαιτητή

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά τη νίκη της Σίτι επί της Γιουνάιτεντ δήλωσε ότι η ομάδα του μπορούσε περισσότερα γκολ, είπε ότι ο Μουρίνιο μιλά συνέχεια για τον διαιτητή και έδωσε απάντηση στους επικριτές.

«Δεν είναι αλήθεια» είπε ο Πεπ όταν τον ενημέρωσαν ότι ο Μουρίνιο δήλωσε ότι οι παίκτες της Σίτι έπεφταν πολύ εύκολα. «Θέλουμε να παίζουμε. Είμαστε ειλικρινής ομάδα, μια ομάδα που έχει 60%, 65%, 70%, 80% κατοχή, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θέλουμε να παίζουμε. Και αυτό κάναμε, ήρθαμε εδώ για να παίξουμε και αυτός είναι ο λόγος που είμαι τόσο ικανοποιημένος».

Ο Καταλανός ρωτήθηκε για τους ισχυρισμούς του Μουρίνιο για πέναλτι. «Πέρυσι έγινε το ίδιο. Νικήσαμε εδώ και οι δηλώσεις ήταν για τον διαιτητή, όπως και σήμερα. Χθες μίλησε επίσης για τον διαιτητή».

Ο Γκουαρδιόλα συνέχισε. «Παίξαμε εκπληκτικά σήμερα, προσπαθήσαμε να είμαστε υπομονετικοί και έξυπνοι. Ελέγξαμε τις αντεπιθέσεις και τις μακρινές μπαλιές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, ήταν πολύ σημαντικό ματς για εμάς και τους αντιπάλους μας, είναι ένα μεγάλο credit για τους παίκτες μας».

Σε ερώτηση για τη διαφορά στο σκορ, σχολίασε. «Θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει με περισσότερα γκολ. Αυτό μπορεί να συμβεί. Ομως η προσωπικότητα να παίξουμε ποδόσφαιρο εδώ είναι αυτό που ήθελα. Είμαι χαρούμενος επειδή αυτό τον τρόπο παιχνιδιού μπορούμε να τον έχουμε εδώ επειδή κάποιοι έλεγαν όταν το κάναμε με την Μπαρτσελόνα, ότι δεν μπορεί να συμβεί στην Αγγλία. Είναι δυνατόν, το κάναμε».

Ο Πεπ κατέληξε αναφερόμενος στο πρωτάθλημα. «Δεν είναι δυνατόν να κατακτήσεις τον τίτλο τον Δεκέμβριο. Ομως είναι σημαντική διαφορά για εμάς».

Comments are closed.

echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="891" title="Newsletter"]' ); ?>