26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Με ανατροπή και υπομονή κράτησε την κορυφή η ΑΕΚ

By on 10 Δεκεμβρίου, 2017 0 572 Views

Η ΑΕΚ πέρασε με ανατροπή από το Μακάρειο και κράτησε την κορυφή με τον Φλοριάν να συνεχίζει να σκοράρει .Η ΑΕΚ, επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta. Οι Φλοριάν (30΄) και Τρισκόφσκι (51΄), πέτυχαν τα γκολ των νικητών που έκαναν την ανατροπή. Οι «μαυροπράσινοι» είχαν ανοίξει το σκορ στο 28΄ με τον Μιγκελίτο.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Σωτηρίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 86΄.Η ΑΕΚ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ επιβλήθηκε στη συνέχεια και με υπομονή στο παιγνίδι της πήρε τη νίκη

Στην κορυφή της βαθμολογίας, ανέβηκε ξανά η ΑΕΚ με 35 βαθμούς, με τον Ολυμπιακό να παραμένει στην 11η θέση με 12 βαθμούς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χίντι, Πουγιούκκας, Χριστοφίδης, Σωτηρίου, Σαμάρας, Μιγκελίτο, Σεραφείμ (66΄ Αντωνίου), Πεχλιβάνης, Παχίπης (85΄ Μενελάου), Τόρες, Καπαρτής (66΄ Κάστρο)

Στον πάγκο: Παναγή, Κωνσταντίνου,Αυλωνίτης, Παντελή, Ανδρέου

ΑΕΚ: Πάμπλο, Νέλσον, Μουρίγιο, Καταλά, Αντωνιάδης, Λαμπάν, Λαρένα, Ακοράν (86΄ Κάσες), Τομάς (70΄ Τέτε), Τρισκόφκσι, Φλοριάν (90΄+2 Ρουσιάς)

Στον πάγκο: Γιωργαλλίδης, Σόρια, Μπόλιεβιτς, Μυτίδης, Εγγλέζου, Μαλόκου, Παναγίδης, Πάνκοφ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κώστας Ψευδιώτης (Ν. Καλησπέρας, Ε. Ευαγόρου) Α. Αργυρού (Μ. Ιωάννου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παχίπης (3η), Χριστοφίδης (3η), Σαμάρας (3η) / Καταλά, Λαρένα, Λαμπάν (3η)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Σωτηρίου(2η κίτρινη)

ΓΗΠΕΔΟ: Μακάρειο

ΘΕΑΤΕΣ: 700