25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Λύτρωση και οξυγόνο μετά το 90′ για τη Ν.Σαλαμίνα

By on 10 Δεκεμβρίου, 2017 0 882 Views

Η Ν.Σαλαμίνα πήρε οξυγόνο σε επικρατώντας με 2-0 του Άρη με γκολ που σημειώθηκαν σε χρόνους καθυστερήσεων απλο τους Μηντίκκη και Κορέα.Την περασμένη βδομάδα έχασε ένα βαθμό όταν ηττήθηκε απο την Ανόρθωση με γκολ στο 90’αλλά σήμερα ήταν η σειρά της να κερδίσει λίγο πριν σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής αφήνοντας τον Άρη σε πολύ δύσκολη θέση.

Μόλις στο 5ο λεπτό οι γηπεδούχοι πλησίασαν στο γκολ με τον Νταμάχου ο οποίος μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Η επόμενη καλή φάση ήταν και πάλι για τους γηπεδούχους που είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο 16ο λεπτό ο Μακρίεφ έπιασε την κεφαλιά και ανάγκασε τον Νουρεντινόσκι σε δύσκολη απόκρουση. Σταδιακά ο Άρης ανέβηκε, κέρδισε κάποια μέτρα στο γήπεδο, χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Βεσελόφσκι. Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν χωρίς γκολ στα αποδυτήρια σε ένα κακό από πλευράς ποιότητας πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ένα δυνατό σουτ του Μιντίκκη το οποίο εξουδετέρωσε ο Νουρεντινόσκι, με τον Άρη ωστόσο να είναι η ομάδα που πατούσε καλύτερα και έδειξε να είναι πιο απαιτητικός. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα απείλησαν στο 51΄ με γύρισμα του Πάγκαλου ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ελλαδίτης έκανε το κοντρόλ μπροστά από τον Βεσελόφσκι αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και έφτιαξαν δυο καλές στιγμές με δράστη τον Πόλιανετς, χωρίς όμως να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα του αγώνα. Εκεί που όλα έδειχναν πως οι δυο ομάδες θα μοιραστούν από ένα βαθμό, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μιντίκκης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα σκοράροντας από πολύ δύσκολο σημείο. Στην εκπνοή του αγώνα και με τον Νουρεντινόσκι να βγαίνει μπροστά, ο Κορέια βρήκε χώρο και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παπαδόπουλος(3η), Γκράσι, Μιντίκκης (3η)/Ιονίτσα(3η), Πάγκαλος, Ράντου, Μαραγκουδάκης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάννης Αναστασίου.

ΒΟΗΘΟΙ: Σωτήρης Βίκτωρος, Μιχάλης Μαρίνου.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Βεσελόφσκι, Μακρίεφ, Κούσουλος, Νταμάχου, Παπαδόπουλος(58΄ Λεμέσιος), Γκράσι, Πόλιανετς(77΄ Κυπριανού), Μπριτζίτο(85΄ Σιαθάς), Μιντίκκης, Κορέια, Ρέινολντς.

ΑΡΗΣ: Νουρεντινόφσκι, Μουλόπουλος, Ευσταθίου, Χριστοφόρου, Φράγκος, Ιονίτσα(54΄ Αλέξε), Μαραγκουδάκης, Ντρομπάροφ, Πάγκαλος(77΄ Μεντζβέτοβιτς), Νγκολόκ(69΄ Παχίπης), Ράντου.