28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Οι αντιδράσεις Λέβι και Δαμιανού

By on 9 Δεκεμβρίου, 2017 0 891 Views

Στο πάθος που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα με την Αλκή, ο προπονητής της Ανόρθωσης, Ρόνι Λέβι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην διάσκεψη τύπου:

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και έπρεπε να σκοράρουμε.

Το παιχνίδι στη συνέχεια ήταν πολύ διαφορετικό. Δυστυχώς δεν σκοράραμε και όταν δεν σκοράρεις το ποδόσφαιρο γίνεται πιο δύσκολο. Μετά το 1-0 το παιχνίδι έγινε ακόμη πιο δύσκολο. Ανοικτήμαμε, παίξαμε πολύ επιθετικά.

Ήταν πολύ επικίνδυνο αν δεχόμασταν και δεύτερο γκολ. Οι ποδοσφαιριστές μου όμως έχουν μεγάλη καρδιά, πάλεψαν και διεκδίκησαν τη νίκη μέχρι το τέλος.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρήκαμε τον τρόπο για να πάρουμε τη νίκη. Εύχομαι στην Αλκήκάθε καλό».

Ικανοποιημένος με την απόδοση των ποδοσφαιριστών του παρά την ήττα, παρουσιάστηκε μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση, ο τεχνικός της Αλκής, Σάββας Δαμιανού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην διάσκεψη τύπου:

«Στο πρώτο ημίχρονο η Ανόρθωση ήταν καλύτερη. Είχε τις ευκαιρίες είχαμε και εμείς μία πολύ καλή. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε πολύ καλύτερα το παιχνίδι.

Βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ και μπορούσαμε να σκοτώσουμε το παιχνίδι με το Σεμέδο. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Δεχθήκαμε στο τέλος ακόμη ένα γκολ.

Τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ και δεν μπορώ να έχω παράπονα από αυτούς. Καλή συνέχεια στην Ανόρθωση και στον Ρόνι Λέβι προσωπικά».