27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024

Με Πράνιτς-Καμαρά μόνο για τη νίκη η Κυρία

By on 9 Δεκεμβρίου, 2017 0 729 Views

Τίποτα άλλο δεν θέλει εκτός από τη νίκη στον απογευματινό αγώνα η Ανόρθωση κόντρα στην Αλκή και ο Ρόνι Λέβι ετοιμάζει το πλάνο του για τρίποντο με αλλαγές λόγω σημαντικών απουσιών.

Όπως είναι γνωστό εκτός αναμέτρησης θα μείνουν οι Ντουγκλάο, Γκάντσεφ (κάρτες)και Παλάνγκα (τραυματίας)οι οποίοι αποτελούσαν βασικές επιλογές του Ισραηλινού τις τελευταίες αγωνιστικές.
Επιστρέφουν όμως Καμαρά και Πράνιτς που εξέτισαν την ποινή τους και το ερωτηματικό είναι ποιος θα πάρει την θέση του Ντουγκλάο με τον Σιβού να έχει τον πρώτο λόγο αφού γνωρίζει την θέση ,έχει και εμπειρία .Η Αλκή είναι πολύ ικανή στις αντεπιθέσεις και ασφαλώς θα χρειαστεί ταχύτητα και εμπειρία για να μην κινδυνεύσει η εστία του Αρούς που θα είναι κάτω από τα δοκάρια . Στο κέντρο της άμυνας ο παρτενέρ του Σίλντενφελντ μέλλον θα προτιμηθεί ο Σίβου, χωρίς να αποκλείεται ο νεαρός Αρτυματάς. Αν ο Σιβού μετακινηθεί στο δεξί άκρο θα αγωνιστεί ο Μπανταλόφσκι και στο αριστερό ο Πράνιτς.

Στον χώρο του κέντρου η μόνη διαφοροποίηση από ότι συνηθίσαμε θα είναι η αντικατάσταση του Γκάντσεφ με τον Οικονομίδη δίπλα στους Βίκτορ και Ράγιος.

Η επίθεση τώρα, θα είναι αλλαγμένη κατά τα 2/3 σε σχέση πάντοτε με τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με την Σαλαμίνα. Η επιστροφή Καμαρά… εκτοπίζει τον Άλβες από την κορυφή, με τον Σισέ να παίρνει φανέλα βασικού στο αριστερό άκρο. Στο δεξί άκρο υποψήφιοι οι Αράζ, Καλό και Ματθαίου με τον Αζέρο μάλλον να ξεκινά βασικός και σήμερα.