29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πω!πω!Μια πεντάμορφη ΑΕΚ .Πήρε τη ρεβάνς διασύροντας την Ομόνοια

Πω!πω!Μια πεντάμορφη ΑΕΚ .Πήρε τη ρεβάνς διασύροντας την Ομόνοια

By on 4 Δεκεμβρίου, 2017 0 625 Views

Χάρμα ιδέσθαι η ΑΕΚ πήρε με το παραπάνω τη ρεβάνς της βαριάς ήττας από την Ομόνοια τον πρώτο γύρο, διασύροντας με 5-0 τους «πράσινους» στην «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ». Δυο γκολ πέτυχε ο Φλοριάν που έφθασε τα 14 και από ένα οι Τομάς, Λαρένα και Ακοράν και ανέβασαν την ΑΕΚ στην κορυφή φορτώνοντας την Ομόνοια με επιπλέον γκρίνια και προβλήματα

Το παιχνίδι:

Η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που είχε την υπεροχή αλλά και την ουσία στο πρώτο ημίχρονο, απέναντι σε μια Ομόνοια που έβγαλε για ένα ακόμη παιχνίδι αδυναμίες στο ανασταλτικό κομμάτι ενώ φάνηκε επηρεασμένη και από τις σημαντικές απουσίες ενδεκαδάτων ποδοσφαιριστών της. Στην πρώτη ουσιαστικά φάση του αγώνα η ΑΕΚ σκόραρε. Ο Χόρχε Λαρένα βρήκε με εξαιρετικό τρόπο τον Φλοριάν, ο οποίος δεν βρήκε αντίσταση για να «τελειώσει» ιδανικά τη φάση για τους γηπεδούχους. Στο 16ο λεπτό ο Καντέ βρέθηκε σε θέση βολής, επιχείρησε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Αυτή ήταν και η μοναδική φάση των «πρασίνων» στο πρώτο μέρος που δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό της ΑΕΚ. Τρισκόφσκι και Ακοράν άγγιξαν το δεύτερο γκολ αλλά τα σουτ που επιχείρησαν έφυγαν ελάχιστα έξω, όμως η ομάδα του Ιδιακέθ έφθασε τελικά και σε δεύτερο γκολ με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Στο 38ο λεπτό ο Λαρένα εκτέλεσε το φάουλ και ο Φλοριάν με κεφαλιά διπλασίασε τα προσωπικά του γκολ και αυτά της ομάδας του.

Πιο γρήγορος ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο με την Ομόνοια να δείχνει διάθεση για να επιτεθεί και να φθάνει κοντά στο να μειώσει στο σκορ στο 50ο λεπτό, όταν ο Φαμπρίσιο με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Πάμπλο σε δύσκολη απόκρουση. Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της ΑΕΚ να φθάσει κοντά στο γκολ αλλά το σουτ του Ακοράν ήταν αδύναμο. Όσο περνούσαν τα λεπτά, οι γηπεδούχοι διαχειρίζονταν το υπέρ τους προβάδισμα με τους «πράσινους» να χάνουν κραυγαλέα ευκαιρία για να σκοράρουν με τον Λόπες στο 62΄ αλλά το τελείωμα του δεν ήταν καλό και ο Πάμπλο απέκρουσε σε κόρνερ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Φλόριαν είχε τον ρόλο του δημιουργού και ο Τομάς με ιδανικό πλασέ νίκησε τον Φλετχούιζεν και σφράγισε τη νίκη για την ΑΕΚ. Το πάρτι μάλιστα για τους Λαρνακείς είχε και συνέχεια, αφού στο 84΄ ο Λαρένα έκανε το 4-0 και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ακοράν έδωσε διαστάσεις στη νίκη της ΑΕΚ με το τελικό 5-0.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μοϊσόφ (3η), Αντωνιάδης/Μπρέβελντ, Γουίλιαμ (3η).

Κ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λούκας Σωτηρίου

ΒΟΗΘΟΙ: Ανδρέας Π. Ανδρέου, Κυριάκος Κυριάκου

ΑΕΚ: Πάμπλο, Αντωνιάδης(75΄ Νέλσον), Τρουγιόλς, Μοϊσόφ(78΄ Πάνκοφ), Καταλά, Λαρένα, Ακοράν, Τομάς, Τρισκόφσκι, Λαμπάν, Φλοριάν.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φελτχούιζεν, Τζαΐλσον, Καντέ(69΄ Γκονζάλες), Φαμπρίτσιο, Γουίλιαμ, Μαργκάσα, Μπρέβελντ, Σοάρες(75΄ Μαδούρο), Χριστοφή, Τζαρσίνιο, Λόπες.