28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Γλύτωσε την τιμωρία η Ανόρθωση…Με αλλαγές κατά της Αλκής

Γλύτωσε την τιμωρία η Ανόρθωση…Με αλλαγές κατά της Αλκής

By on 4 Δεκεμβρίου, 2017 0 977 Views

Παρ ολίγο να πληρώσει την αστοχία της η Ανόρθωση απέναντι στη Ν. Σαλαμίνα αλλά τέλος καλό όλα καλά όσον αφορά το αποτέλεσμα. Ασφαλώς άξιζε πιο άνετη νίκη η ομάδα του Λέβι ,και θα πρέπει να γίνει δουλειά στο τελείωμα των φάσεων και στην ηρεμία που πρέπει να έχουν οι επιθετικοί της. Με 76% κατοχή και 18 τελικές δεν μπορεί να κινδυνεύει να χάσει τον αγώνα και να κερδίζει με άγχος στο 90΄με πέναλτι. Ευτυχώς για την Ανόρθωση δεν τιμωρήθηκε για την αστοχία της και ο αρχηγός της Βίκτορ ήταν ψύχραιμος στην εκτέλεση του πέναλτι .
Χάθηκαν …όμως δυο παίκτες για τον αγώνα του Σαββάτου με την Αλκή. Ο Γκάντσιεφ αντίκρυσε την 3η κίτρινη ανακόπτοντας αντεπίθεση της Σαλαμίνας και ο Ντουγκλάο επίσης έκανε τρεις τις κίτρινες του πέφτοντας στην παγίδα του Σανγκόι που μπήκε 5΄λεπτά και προκάλεσε ένταση. Το ευχάριστο είναι ότι γυρίζουν Καμαρά και Πράνιτς που εξέτισαν την ποινή τους .Η Ανόρθωση μπορεί να μην μιλά για τα παράπονα της έντονα ωστόσο δεν παύει να νιώθει παράπονα για τον τρόπο αντιμετώπισης που έχουν οι παίκτες της στον πειθαρχικό τομές. Φορτώθηκαν πολλοί παίκτες της με ευκολία κάρτες και βλέπουν σε άλλα παιγνίδια να υπάρχει ελαστικότητα από τους ίδιους διαιτητές. Χθες εδικαιούτο πιο νωρίς άλλο μένα πέναλτι για χέρι στην περιοχή αλλά δεν της δόθηκε.
Ο Λέβι επικεντρώνεται στο αγωνιστικό κομμάτι και περιμένει ότι κάποια στιγμή οι ευκαιρίες θα μετουσιωθούν σε γκολ για να έρχονται πιο εύκολα οι νίκες σε παιγνίδια που έχει την υπεροχή.
Το ερωτηματικό είναι ποιος θα πάρει την θέση του Ντουγκλάο στο κέντρο της άμυνας. Ο νεαρός Π. Αρτυματάς είναι …εξωτερικός υποψήφιος αλλά δεν αποκλείεται να γίνει εσωτερική μετάθεση…αφού μπορεί να δώσει λύση και ο Σιβού εκεί και να παίξει ο Μπανταλόφσκι δεξιά με τον Πράνιτς να επιστρέφει στο αριστερό άκρο. Ο Οικονομίδης θα καλύψει την απουσία του Γκάντσιεφ. Στην επίθεση ο Σισέ αναμένεται να επιστρέψει αφού έδειξε ότι ξεπέρασε το πρόβλημα του καθώς και ο Καμαρά που εξέτισε την ποινή του… Σήμερα θα φανεί πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα του Παλάνκα.
Για τα μεταγραφικά τίποτε δεν θα ξεκαθαρίσει πριν τα Χριστούγεννα ωστόσο ο Λέβι ανέφερε πως ίσως αποκτηθούν 2-3 παίκτες τον Ιανουάριο αλλά είναι νωρίς να λεχθούν ονόματα για αποχωρήσεις.

Για την αγχωτική αλλά σημαντική νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας.

«Είναι μια νίκη που ήρθε με μεγάλη δόση άγχους. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε νωρίτερα, είχαμε άλλο ένα πέναλτι αλλά σφυρίχτηκε το άλλο στην συνέχεια. Σκόραρε ο Βίκτορ από ένα σημείο που δεν μας έκανε την χάρη σε προηγούμενα παιχνίδια και πήραμε τη νίκη» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Τα δοκιμάσαμε όλα και από τα πλάγια και από τον άξονα αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στα δίκτυα, δεν μας έκανε το χατίρι και μπορείς να τιμωρηθείς σε αυτά τα παιχνίδια. Η Νέα Σαλαμίνα στην μοναδική τη ευκαιρία λίγο έλειψε να σκοράρει. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από την παρουσία των παικτών, είναι αυτή η νοοτροπία και το μέταλλο που έβαλε ο προπονητής και μεταφέρετε αυτό και στον κόσμο που περιμένει ότι η ομάδα κάποια στιγμή αν και δύσκολα θα πάρει αυτό που θέλει».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα…
«Συμπλήρωσαν κάρτες ο Γκάντσεφ και ο Ντουγκλάο. Επιστρέφουν Πράνιτς και Καμαρά και θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση ο Σισέ ο οποίος ανεβαίνει μετά τον τραυματισμό που είχε».