25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με καθαρό μυαλό για τη νίκη η Ανόρθωση (ερωτηματικά για την επίθεση)

Με καθαρό μυαλό για τη νίκη η Ανόρθωση (ερωτηματικά για την επίθεση)

By on 3 Δεκεμβρίου, 2017 0 775 Views

Στην πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου η Ανόρθωση φιλοξενεί μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την Νέα Σαλαμίνα σε ένα άλλο «Βαρωσιώτικο» ντέρμπι μακριά από την Αμμόχωστο..
Μοναδικός στόχος της ομάδας του Λέβι είναι η νίκη που θα την κρατήσει κοντά στην κορυφή .Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος οι δυο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 1-1 έχοντας από ένα καλό ημίχρονο. Σήμερα η Ανόρθωση ξέρει ότι χρειάζεται δυο καλά ημίχρονα για να πετύχει το στόχο της αφού η Ν. Σαλαμίνα είναι σε δύσκολη θέση και θα προσπαθήσει να πάρει βαθμολογικό κέρδος. Ηρεμία και καθαρό μυαλό είναι αναγκαία στον σημερινό αγώνα για να μπορέσει η Κυρία να πάρει το ζητούμενο.

Για άλλη μια αγωνιστική ο Ρόνι Λέβι έχει να αντιμετωπίσει απουσίες αφού εκτός είναι ο Πράνιτς και ο Καμαρά λόγω καρτών ενώ αμφίβολος για το αρχικό σχήμα πρέπει να θεωρείται ο Μπανταλόφσκι.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αρούς. Στο κέντρο της άμυνας οι Ντουγκλάο και Σίλντεφελντ με τον Σίβου να κρατά τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας. Στο αριστερό άκρο και για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα σε αγώνα πρωταθλήματος θα είναι ο Κώστα Πηλέας.

Στο κέντρο η λογική λέει ότι θα διατηρηθεί η τριάδα των προηγούμενων αγώνων με τους Βίκτορ, Γκάντσεφ και Ράγιος .

Η επιθετική είναι η γραμμή που αντιμετωπίζει τα περισσότερα προβλήματα καθότι απόλυτα έτοιμος δεν είναι ο Σισέ ενώ παράλληλα θα απουσιάζει ο Καμαρά. Αν προφυλάξει τον Σισέ, και αφήσει τον Καρλίτος ως αλλαγή, τότε στο δεξί άκρο θα βρεθεί ο Αράζ Αμπντουλάγιεφ, στο αριστερό ο Παλάνγκα και στην κορυφή ο Άλβες.