25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Απο περίπατο έκανε δραματική τη νίκη η ΑΕΛ

By on 3 Δεκεμβρίου, 2017 0 1108 Views

Η ΑΕΛ νωρίς δημιούργησε συνθήκες άνετης νίκης αφού μέχρι το 24’προηγήθηκεε 2-0 με γκολ των Σίλβα ξαι Λεόντσο όμως στο τέλος πήρε δραματική νίκη 2-1αφού ο Άρης μείωσε στο 84’με τον Ιονίτσα ενώ και στο 86’ο Παγκαλος παρολίγο να θσοφαρίσει σλκα Βοζίνια και δικάρι κράτησαν το τρίποντο για την ΑΕΛ που κρατά επαφή με την κορυφή.Αντίθετα ο Άρης έμεινε στην ζώνη κινδύνου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Ντε Λεόντσο, ο οποίος πέτυχε τα δυο γκολ στο α΄ ημίχρονο. Σκόραρε στο 14΄ με κεφαλιά και στο 24΄ με σουτ. Δύσκολη, αλλά και δραματική, όπως εξελίχθηκε στα τελευταία λεπτά ο αγώνας η νίκη των «γαλαζοκίτρινων», οι οποίοι αφού έβαλαν γερές βάσεις για το τρίποντο από το α΄ 45λεπτο, στη συνέχεια προσπάθησαν να κάνουν διαχείριση του σκορ. Ο Άρης είχε μόνο μερικά καλά διαστήματα, στο τέλος του α΄ μέρους και στις αρχές της επανάληψης. Μέχρι το 80΄οι τυπικά γηπεδούχοι δεν έδειχναν ικανοί να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι. Στα τελευταία λεπτά όμως αφού μείωσε ο Άρης στο σκορ με τον Ιονίτσα στο 84΄, άγγιξε την ισοφάριση στο 86΄ με το δοκάρι να στέκεται σύμμαχος του Βοζίνια στο σουτ του Πάγκαλου.

ΑΡΗΣ (Γ.Χριστόπουλος): Μιχαήλ, Μουλόπουλος, Ευσταθίου, Χριστοφόρου, Φράγκος (84΄ Ιονίτσα), Μαραγκουδάκης, Νικολίτσα (50΄ Πάγκαλος), Ντρομπάροφ, Ενγκολό, Αλέξε (77΄ Μεντζέτοβιτς), Ράντου

Στον πάγκο: Κανάνι, Αουρέλιο, Παχίπης, Μεντζέτοβιτς, Ιονίτσα, Μαλεκκίδης, Κυριάκου Ε., Πάγκαλος, Λεονάρντο, Παναγή, Κυριάκου Α.

ΑΕΛ (Μπ.Μπαλταζάρ): Βοζίνια, Σίλβα, Λεόντσο (82΄ Αρουαμπαρένα), Λαφράνς, Αϊρόσα (74΄Χ. Κυριάκου), Μιτρέα, Αλνταϊρ, Γουίλερ, Σοάρες, Μπενίτεθ, Ρεζέντε (64΄ Φιντέλις)

Στον πάγκο: Τζούνιορ, Τεσέϊρα, Αβραάμ, Φιντέλις, Αρουαμπαρένα, Νικολάου, Μέσκα, Σάσι, Γεωργίου, Ηλία, Κυριάκου Χ.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φράγκος/ Ρεζέντε, Γουίλερ, Μπενίτεθ

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Τιμόθεος Χριστοφή (Ι. Λαζάρου – Χ. Χρίστου), 4ος: Γ. Αναστασίου, Παρ.: Π. Γερασίμου