29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

ΛΕΒΙ:Δεν είδα αυτό που ήθελα

By on 30 Νοεμβρίου, 2017 0 677 Views

Λακωνικός στις δηλώσεις του ο προπονητής της Ανόρθωσης Ρόνι Λέβι, ο οποίος μετά την αγχωτική νίκη πρόκριση τόνισε χαρακτηριστικά ότι «έχω πολλά να πω»… Αναλυτικά:

«Έχω πολλά να πω για αυτό το παιχνίδι διότι δεν είδα κάποια πράγματα που ήθελα. Είδα σημαντικά πράγματα σήμερα. Το πιο σημαντικό είναι που κερδίσαμε και προκριθήκαμε στην επόμενη φάση. Σε αυτούς τους αγώνες, το πιο σημαντικό είναι να περνάς στην επόμενη φάση και αυτό κάναμε σήμερα. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα με τη Ν. Σαλαμίνα».

Ο Στέλιος Αντωνίου

Ο προπονητής της Ξυλοτύμπου Στέλιος Αντωνίου δήλωσε:

«Η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων είναι δεδομένη. Είναι τιμή μας που αγωνιστήκαμε με μια από τις μεγάλες ομάδες στην Κύπρο. Τα θετικά που πήραμε είναι περισσότερα από τα αρνητικά. Είπα στους παίκτες μου σήμερα να διασκεδάσουν το παιχνίδι. Αυτόματα καθορίστηκε το πλάνο μας από τον αντίπαλο. Περιμέναμε στο μισό γήπεδο την Ανόρθωση και προσπαθούσαμε να πετύχουμε γκολ σε αντεπιθέσεις. Τα καταφέραμε, αλλά οι δυνάμεις μας ήταν πιο λίγες για να το κρατήσουμε. Στόχος μας είναι να κρατηθούμε στην κατηγορία. Είναι δύσκολο γιατί δεν έχουμε επαγγελματίες παίκτες, αλλά με τη δουλειά στις προπονήσεις θα προσοπαθήσουμε».