26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κ.ΓΙΑΓΚΟΥ:Μια σοβαρή Ανόρθωση με πειθαρχία θα κερδίσει το ντέρμπι

Κ.ΓΙΑΓΚΟΥ:Μια σοβαρή Ανόρθωση με πειθαρχία θα κερδίσει το ντέρμπι

By on 30 Νοεμβρίου, 2017 0 631 Views

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης Κυριάκος Γιάγκου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα.

«Ήταν ένα παιχνίδι με δυσκολίες. Κρατάμε μόνο την πρόκριση, όλα τα άλλα θα τα δούμε σε εσωτερικό επίπεδο» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το θέμα είναι ότι κρατάμε την πρόκριση. Κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως επιπέδου έχει και τα θετικά και τα αρνητικά. Θα κρατήσουμε τα θετικά θα βελτιώσουμε τα αρνητικά και θα προχωρήσουμε. Όλοι μας μαθαίνουμε μέσα από τα λάθη μας οπότε το παιχνίδι αυτό θα το χρησιμοποιήσουμε για βελτίωση των αγωνιστικών και μη θεμάτων που μας απασχολούν».

Για την ενίσχυση του ρόστερ…
«Θεωρούμε ότι έχουμε ένα ποιοτικό ρόστερ στο οποίο πρέπει να βασιστούμε. Το ρόστερ αυτό έδειξε τις δυνατότητες του, το επίπεδο, οπότε δεν θεωρώ ότι πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό το παιχνίδι ότι γίνεται εντονότερη η συζήτηση για διαφοροποίηση της ομάδας».

Για το γεγονός ότι έπαιξαν μόλις δύο μικροί και οι άλλοι βασικοί…
«Δεν μπορώ να το κρίνω με την τεχνική έννοια. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι ο προπονητής προσέγγισε με σοβαρότητα το ματς απέναντι σε μια άγνωστή ομάδα με ενθουσιασμό. Στο πρόσφατο παρελθόν η ομάδα μας δυσκολεύεται στον α΄ γύρο του Κυπέλλου».

Αν αποφάσισαν για τις θέσεις της ενίσχυσης…
«Όχι ακόμα, δεν αποφασίσαμε. Οι συζητήσεις με τον προπονητή είναι καθημερινές. Ακόμα δεν καταλήξαμε στο πόσοι θα αποκτηθούν και αν θα αποκτηθούν. Έδειξαν οι υφιστάμενοι την αξία και τις δυνατότητες τους. Δεν μπορούμε παρά να τους στηρίξουμε. Ακόμα δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τίποτα».

Αν μπορεί η ομάδα με το υφιστάμενοι ρόστερ να πετύχει κάτι περισσότερο από την έξοδο στην Ευρώπη;
«Ο αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι η Ευρώπης. Στόχος είναι να κερδίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Ναι πιστεύω ότι με το υφιστάμενο ρόστερ μπορούμε και για κάτι καλύτερο από την Ευρώπη».

Για τον Αντρέ Άλβες…
«Οι δυνατότητες του Άλβες είναι δεδομένες. Η παρουσία του στην Κύπρο δείχνει ότι είναι παίκτης καλής πάστας. Το στηρίζουμε πιστεύουμε σε αυτόν και θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει στο προσεχές μέλλον».

Για τον Λαβόρδε…
«Από αυτό που έχει ο πρόεδρος τις προάλλες, δεν υπάρχει καμιά μεταβολή. Τον κύριο ρόλο θα τον παίξει το οικονομικό κομμάτι».
Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα…
«Το αντιμετωπίζουμε με πάσα σοβαρότητα. Παίζουμε στο γήπεδο μας, μπροστά στον κόσμο μας και θεωρώ ότι η απόδοση μας θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα. Μια σοβαρή Ανόρθωση με πειθαρχία ανεξαρτήτως απουσιών θα κερδίσει το παιχνίδι».