26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Σε δυο λεπτά το έσωσε η Ανόρθωση

By on 29 Νοεμβρίου, 2017 0 624 Views

Τα βρήκε σκούρα η Ανόρθωση για να πάρει την πρόκριση στο Β΄ γύρο του κυπέλλου Κύπρου. Έχανε ως το 74΄ 1-0 από τη Ξυλοτύμπου, (ομάδα Β΄ κατηγορίας) αλλά κατάφερε σε ένα δίλεπτο (74΄-75΄) να πετύχει δυο γκολ και να αποφύγει την πεπονόφλουδα κερδίζοντας με 2-1.

Ψυχρολουσία για την Ανόρθωση ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου όπου βρέθηκε να χάνει 1-0 από γκολ του Π. Ταύρου στο 37΄. Πλήρωσε την έλλειψη σοβαρότητας και τον τρόπο που αντιμετώπισαν οι ποδοσφαιριστές της το παιχνίδι. Οι επιθετικοί δεν μπόρεσαν να συνδυαστούν και να φτάσουν στο γκολ, ο Γκάντσεφ δεν ανταποκρίθηκε σε ρόλο Ράγιος και η άμυνα ολιγώρησε στη φάση του γκολ.

Στην επανάληψη ο Λέβι έβαλε στο παιχνίδι Ράγιος και Σισέ, έπαιξε με δυο επιθετικούς και άρχισε να φτιάχνει ευκαιρίες. Τελικά, έστω και αργά, στο 74΄ πέτυχε την ισοφάριση με κεφαλιά του Ζοάο Βίκτορ. Αμέσως μετά, στο 75΄ ο Σισέ από κοντά έκανε το 1-2.

ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ: Πιέρα, Κουμάσιης, Μιχαήλ, Π. Tαύρου, Μπασόφ (72΄ Γ. Ταύρου), Χάτζηαρος (51΄ Παπαγγελοδήμου), Βασιλείου, Κωνσταντίνου, Χούτρης, Βελκόφ, Αριστοδήμου (60΄ Ζεβλάρης)

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Χάρους, Σεχού, Πηλέας, Αρτυματάς, Ντουκλάο, Ζοάο Βίκτορ, Οικονομίδης (46΄Ράγιος), Παλάνκα (57΄ Σισέ), Γκάντσεφ, Άλβες (81΄Καμαρά), Αμπντουλάγιεφ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φωτίου Κωνσταντίνος (Μαρίνου Μιχάλης – Γκίνος Γεώργιος), 4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας, Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννου Μιχάλης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βελκόφ, Κωνσταντίνου, Κουμάσιης/ Άλβες

ΘΕΑΤΕΣ: 500