29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ:H διοίκηση της Ανόρθωσης θα προστατεύσει την ομάδα

ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ:H διοίκηση της Ανόρθωσης θα προστατεύσει την ομάδα

By on 27 Νοεμβρίου, 2017 0 664 Views

Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της «Κυρίας», Σάββας Πηλακούτας.

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ:

«Μας αφήνει μια πικρή γεύση, βάση της συνολικής εικόνας του παιχνιδιού θεωρούμε πως μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερα. Ήταν ένα ντέρμπι με πάθος και ένταση. Προηγηθήκαμε νωρίς στο παιχνίδι, ισοφαριστήκαμε αλλά με την έναρξη του δευτέρου μέρους νομίζω πως ήμασταν καλύτεροι. Προς το τέλος του αγώνα, όσο το χρονόμετρο κυλούσε αντίστροφα, φάνηκε πως η ΑΕΛ είχε μια πιο συντηρητική φιλοσοφία για να φύγει με το βαθμό, εμείς κυνηγήσαμε τη νίκη, εμείς θέλαμε κάτι περισσότερο και το διεκδικήσαμε μέχρι το τέλος. Ίσως το καθαρό μυαλό και η ψυχραιμία στη τελική πάσα να μην μας βοήθησαν, θα το δει η τεχνική ηγεσία αυτό».

Για τα παράπονα για την διαιτησία:

«Θεωρούμε πως ο διαιτητής έκανε λάθη, κατά της ομάδας μας περισσότερο. Εμείς θέλουμε να καθησυχάσουμε το κόσμο γιατί η διοίκηση θα προβεί σε όλα τα μέτρα και τις ενέργειες για να προστατεύσει την ομάδα μας».

Για τους ορισμούς που είχε η Ανόρθωση τη φετινή σεζόν:

«Έχουμε παράπονα από ορισμούς σε κάποια παιχνίδια μας. Ο πρόεδρος και η διοίκηση θα κάνουν όλα τα απαραίτητα διαβήματα για να προκύψει η απαραίτητη λύση. Προσπαθούμε να ακολουθήσουμε το δρόμο της λογικής, αυτό θα κάνουμε».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Υπάρχει σήμερα προπόνηση, προηγείται το παιχνίδι κυπέλλου. Ένας μονός αγώνας που θεωρώ να δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα δεν τίθεται θέμα ποια ομάδα θα προκριθεί. Προετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι. Πράνιτς και Καμαρά συμπλήρωσαν κάρτες και θα είναι εκτός. Παρά τη βαθμολογική θέση της Νέας Σαλαμίνας, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για τον Καρλίτος:

«Ακολούθησε την απαιτούμενη αποθεραπεία κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, έκανε και κανονικά προπόνηση, πέρασε και ως αλλαγή στο ματς με την ΑΕΛ. Ελπίζουμε πως Σισέ και Μπανταλόφσκι θα είναι ποιο έτοιμοι».

Για τον Λαβόρδε:

«Από τη στιγμή που γίνονται διάφορα δημοσιεύματα και συνδέονται με την ομάδα μας, θα ακούγονται πολλά. Εμείς δεν θα μπούμε τώρα σε ονοματολογία. Δεν υπάρχει τώρα κάτι το χειροπιαστό».