25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Εκεί ψηλά στην κορυφή η ΑΕΚ .(Κέρδισε 2-0 την Πάφο με Φλοριάν και Λαρένα)

Εκεί ψηλά στην κορυφή η ΑΕΚ .(Κέρδισε 2-0 την Πάφο με Φλοριάν και Λαρένα)

By on 26 Νοεμβρίου, 2017 0 569 Views

Η ΑΕΚ με καλή εμφάνιση στο β΄ημίχρονο και με δύο ωραία σουτ εκτός περιοχής απο τους Φλοριάν και Λαρένα κέρδισε 2-0 την Ππάφο και πέρασε μόνη στην κορυφή με δυο βαθμούς διαφορά από την Ανόρθωση.
Στα 12 γκολ έφθασε ο Γάλλος επιθετικός της ΑΕΚ.

Η Πάφος έβαλε δύσκολα στην ΑΕΚ, στο πρώτο μέρος, περιορίζοντας την επιθετική δραστηριότητα των παικτών του Ιμανόλ Ιδιακέθ, που είχαν μόλις δυο προσπάθειες στο στόχο. Με την έναρξη της επανάληψης ο Φλοριάν απείλησε δυο φορές αλλά ισάριθμες ήταν οι αποκρούσεις του Κόπριβετς . Στο 58΄ ο εκ των κορυφαίων μέχρι εκείνο το σημείο για τον Πάφο, Γκουλόν, υπέπεσε σε λάθος και ο Φλοριάν δεν το άφησε ατιμώρητο. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος πήρε τη μπάλα έξω από τη περιοχή και με ιδανικό πλασαριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν το υπέρ τους προβάδισμα αφού δεν επέτρεψαν στο συγκρότημα του Έσνερ να γίνει απειλητικό ενώ ο Λαρένα με δυνατό μακρινό σουτ στο 71΄ διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του και έβαλε γερά θεμέλια για τη νίκη. Η υπεροχή της ΑΕΚ συνεχίστηκε μέχρι το φινάλε, αν και η Πάφος κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 86΄ απείλησε με γυριστό του Ντομίνγκεζ, με τον Καμαρά που μπήκε στη πορεία της μπάλας να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή. Ο Λαρένα είχε δοκάρι σε χρόνους καθυστερήσεων για να διευρύνει τη νίκη της ΑΕΚ, που σε γενικές γραμμές κρίνεται δίκαιη, αν και ήρθε με δυσκολία. Η Πάφος ήταν ανταγωνιστική αλλά δεν είχε λύσεις επιθετικά.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κομπανί, Φυλακτού, Γκουλόν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νικόλας Νεοκλέους

ΒΟΗΘΟΙ: Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Σωτήρης Βίκτωρος.

ΑΕΚ: Πάμπλο, Μοϊσόφ, Καταλά, Λαρένα, Ακοράν, Τομάς, Τέτε(74΄ Αντωνιάδης), Τρισκόφσκι(89΄ Κάσες), Μουρίγιο(46΄ Τρουγιόλς), Λαμπάν, Φλοριάν.

ΠΑΦΟΣ: Κόπριβετς, Κομπανί, Ντομίνγκεζ, Χόριτς(78΄ Σικόρσκι), Μπρουλς, Φυλακτού (63΄ Χριστοδούλου), Καμαρά, Γιάνζα, Μοστεφά, Γκουλόν, Κοβαλένκο(60΄ Σταύρου).