26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • O Παναθηναϊκός σε κίνδυνο στο Περιστέρι.Λαβωμένος κόντρα στον Ατρόμητο

O Παναθηναϊκός σε κίνδυνο στο Περιστέρι.Λαβωμένος κόντρα στον Ατρόμητο

By on 25 Νοεμβρίου, 2017 0 733 Views

Ο Παναθηναϊκός των χιλίων προβλημάτων αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο, στο σημαντικότερο ματς του σημερινού προγράμματος της 12ης αγωνιστικής. ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη και Απόλλων Σμύρνης – Λαμία τα άλλα σημερινά παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός, που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από την αβεβαιότητα που υπάρχει στα οικονομικά του συλλόγου, είναι αναγκασμένος να στρέψει το βλέμμα του και στο αγωνιστικό κομμάτι. Στις 19:30 στο Περιστέρι οι «πράσινοι» δίνουν ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι στον Ατρόμητο, με αρκετές απουσίες να έχουν αφήσει λαβωμένο το «τριφύλλι».

Συν τοις άλλοις η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη αγνοεί το διπλό στο πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας κακές εμφανίσεις μακριά από τη Λεωφόρο, κάτι που φυσικά κάνει να φαίνεται ακόμα πιο δύσκολη η σημερινή αποστολή απέναντι στους Περιστεριώτες. Από την άλλη ο Ατρόμητος πάλεψε στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά έχασε με 2-1 με συνέπεια να πέσει από την κορυφή, στην οποία τόσο καιρό βρέθηκε με το σπαθί του.

«Βουνό» οι απουσίες για τον Παναθηναϊκό καθώς δεν υπολογίζονται οι Μολέδο, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον και Λουτσιάνο, ενώ τα καλά νέα έχουν να κάνουν με την επιστροφή του Τσάβες. Όσον αφορά τον Ατρόμητο, η μοναδική απουσία για τον Νταμίρ Κάναντι είναι αυτή του τραυματία Μανούσου.

Στα Γιάννενα ανοίγει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ να υποδέχεται την Ξάνθη θέλοντας να εκμεταλλευτεί αυτή τη φορά την έδρα του μετά το 1-1 της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στον Παναιτωλικό. Καλά τα νέα για τον Γιάννη Πετράκη καθώς επιστρέφουν οι Βιδάλ και Χαλκιαδάκης. Οι Ακρίτες πηγαίνουν με φόρα στην Ήπειρο καθώς προέρχονται από δύο σερί νίκες που τους ανέβασαν στην 5η θέση. Αρκετές απουσίες μαζεύτηκαν στο στρατόπεδο της Ξάνθης με τους Τριάδη, Καμαρά, Μπαξεβανίδη και Μπρίτο να μην είναι διαθέσιμοι.

Στη Ριζούπολη, ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί τη Λαμία με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα που θα του δώσουν τη δυνατότητα να βγει από τις επικίνδυνες θέσεις, στις οποίες παραμένει από το ξεκίνημα της σεζόν. Όσο για την ομάδα της Φθιώτιδας έμεινε στο 1-1 με την Κέρκυρα, αλλά πήρε άλλον ένα βαθμό που τη διατήρησε κοντά στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Εκτός για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ο Μπαρτολίνι. Για τη Λαμία επιστρέφει ο Βουό, ενώ ο Μπάμπης Τεννές δεν έχει στη διάθεσή του τον Αναστασιάδη.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα:

ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη (15:00 – NS3)

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία (17:15 – NS1)

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός (19:30 – NS2)