18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πίστη και κόσμος το μεγάλο όπλο της Ανόρθωσης.Αναμονή για Πράνιτς και Σίλντενφελντ

Πίστη και κόσμος το μεγάλο όπλο της Ανόρθωσης.Αναμονή για Πράνιτς και Σίλντενφελντ

By on 24 Νοεμβρίου, 2017 0 754 Views

Τα λόγια για την σημασία του αγώνα με την ΑΕΛ είναι περιττά στην Ανόρθωση αφού όλοι γνωρίζουν την σημασία του αγώνα και ιδιαίτερα μιας νίκης.Στο Α.Παπαδόπουλος αναμένουν να ακούσουν τα τελευταία νέα για τους Πράνιτς και Σίλντενφελντ που χθες δεν προπονήθηκαν κανονικά αλλά δύσκολα θα χάσουν το ντέρμπι ενώ οι Σισέ και Μπαμταλόφσκι δεν υπολογίζονται.Στην Ανόρθωση περιμένουν να γεμίσει το Σάββατο το γήπεδο και οιπαίκτες θα έχουν θερμή συμπαράσταση.Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας.

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ…

«Είναι ένα ντέρμπι, δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μια σκληροτράχηλη ομάδα που δύσκολα δέχεται γκολ. Το ίδιο είμαστε και εμείς. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και ο στόχος της νίκης είναι αδιαπραγμάτευτος. Θα είναι το δεύτερο ντέρμπι στην έδρα μας. Θέλουμε να μας βοηθήσει η έδρα μας, για να φτάσουμε στο στόχο που θέλουμε. Είναι σημαντικό για βαθμολογικούς λόγους να διατηρηθούμε στην πρώτη θέση και να αυξήσουμε τη διαφορά από την ΑΕΛ».

Για τη σημασία που έχει το ότι η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή…

«Είναι κίνητρο να διατηρηθούμε στην κορυφή. Είναι όμως κίνητρο και για τους αντιπάλους. Υπάρχει πίστη στην ομάδα και θεωρούμε ότι μπορούμε να φτάσουμε σε ακόμα μια νίκη.

Η ομάδα έχει χαρακτήρα και νοοτροπία και αυτό έχει περάσει ο προπονητής. Δίκαια βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση, όμως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Είδαμε την ομάδα να αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο όπως και ποδοσφαιριστές να παρουσιάζονται βελτιωμένοι».

Για τους Σίλντενφελντ και Πράνιτς που αντιμετώπισαν προβλήματα…

«Θα πρέπει να περιμένουμε την κατάσταση τους και θα ενημερώσουμε».

Για τους Μπανταλόφσκι και Σισέ…

«Δύσκολα θα προλάβουν. Από τη στιγμή που δεν προπονήθηκαν κανονικά, δύσκολα θα βοηθήσουν την ομάδα».

Για τον κόσμο…

«Ίσως κάνουμε και ρεκόρ για τα φετινά δεδομένο. Η προπώληση κινείται σε πολύ καλά επίπεδα. Αναμένεται ένα γεμάτο γήπεδο».