28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Football Stars Day για φιλανθρωπικό σκοπό απο ΚΟΠ και «Γκολ στη Ζωή»

Football Stars Day για φιλανθρωπικό σκοπό απο ΚΟΠ και «Γκολ στη Ζωή»

By on 23 Νοεμβρίου, 2017 0 647 Views

Στιγμιότυπο απο τη σημερινή Συνέντευξη Τύπου για την παρουσιαση του Football Stars Day.
————————–
Η ΚΟΠ και το Εθελοντικό Κίνημα Ποδοσφαιριστών Γκολ στη Ζωή συνδιοργανώνουν στις 30 Δεκεμβρίου στο ΓΣΠ το Football Stars Day.

Λεπτομέρειες ανακοινώθηκαν σε σημερινή Συνέντευξη Τύπου. Πρόκειται για μια εκδήλωση η οποία θα κορυφωθεί με τη διεξαγωγή αγώνων Κύπριων και ξένων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα μας. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αγώνα Παλαιμάχων αλλά και Γυναικών.

Πρόκειται για μια φιλαθρωπική εκδήλωση και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ανέγερση μιας νέας πτέρυγας στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Το «Γκολ στη Ζωή» βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με το Υπουργείο Υγείας προκειμένου να προχωρήσει σε ένα ουσιώδες έργο, που θα συμβάλει αποφασιστικά στην κάλυψη των αναγκών του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στο Football Star Day θα επιλεγούν μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας από τον κόσμο. Η διαδικασία είναι απλή και γίνεται μέσω της ιστοσελίδας http://vote.goalstizoi.com.cy/.

Ο κόσμος θα επιλέξει επίσης τους προπονητές που θα είναι στον πάγκο των ομάδων. Θα είναι ένας μη ανταγωνιστικός αγώνας διάρκειας μιας ώρας με στόχο το θέαμα και την ψυχαγωγία του κόσμου αλλά και των ποδοσφαιριστών.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Γκολ στη Ζωή Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης αναφέρθηκε στην ομιλία του στους στόχους του Football Stars Day, ευχαρίστησε την ΚΟΠ για τη συνεργασίας, τους χορηγούς για την στήριξη και τόνισε το μεγάλο όραμα που είναι η ανέγερση της νέας πτέρυγας στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Χαιρετισμό εκ μέρους της ΚΟΠ απηύθυνε ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Χάρης Λοϊζιδης:

”Ως Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, εκφράζουμε τη χαρά μας για την πρωτοβουλία του Εθελοντικού Κινήματος των ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή» για τη διοργάνωση του Football Stars Day 2017.Είναι μια πρωτοβουλία η οποία από την πρώτη στιγμή αντιμετωπίστηκε με τον πιο θετικό τρόπο από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου η οποία είναι συνδιοργανώτρια της όλης εκδήλωσης.

Δεν είναι τυχαίο που η διεξαγωγή αυτής της εκδήλωσης προβλέπεται και από την προκήρυξη των Πρωταθλημάτων μας, η οποία καθιστά τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών υποχρεωτική. Ασφαλώς, τέτοιες εκδηλώσεις είναι υπεράνω κανονισμών και προκηρύξεων και είμαι σίγουρος για τη θετική ανταπόκριση όλων των ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιριστριών που θα κληθούν να συμμετάσχουν.

Ο ιερός σκοπός της διεξαγωγής του Football Stars Day 2017 που είναι η συλλογή χρημάτων για την ανέγερση νέας πτέρυγας στο Μακάρειο Νοσοκομείο, αυξάνει την υποχρέωση όλων μας να συνεργαστούμε με στόχο την καλύτερη δυνατή διοργάνωση του εκδήλωσης.

Τέτοιες ενέργειες, βοηθούν σημαντικά στη βελτίωση της εικόνας του ποδοσφαίρου μας γενικά, και των ποδοσφαιριστών ειδικά στην ευρύτερη κοινωνία.

Στις 30 Δεκεμβρίου όλοι οφείλουμε να είμαστε στο ΓΣΠ. Για να χαρούμε ποδόσφαιρο μακριά από σκοπιμότητες αλλά κυρίως, για να στηρίξουμε τον σκοπό για τον οποίο θα γίνει η εκδήλωση.

Το ποδόσφαιρο, ενωμένο μπορεί να πετύχει πολλά. Η ΚΟΠ με πολλές ενέργειες διαχρονικά δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπο του ποδοσφαίρου στο τόπο μας με στήριξη ιδρυμάτων που σκοπό έχουν την προσφορά σε συνανθρώπους μας.

Χαιρόμαστε που στην προσπάθεια μας αυτή, βρήκαμε συνεργάτη συνοδοιπόρο και συμπαίκτη το «Γκολ στη Ζωή». Ως Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, συγχαίρουμε ξανά «Το Γκολ στη Ζωή» για την πρωτοβουλία του και το διαβεβαιώνουμε πως θα είμαστε δίπλα τους σε ότι μας χρειαστούν”.

Χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους του Υπουργού Υγείας Δρ. Γιώργου Παμπορίδη ο κ. Χριστόδουλος Καϊσής, Διευθυντής του Μακάρειο Νοσοκομείου ο οποίος συνεχάρει τους διοργανωτές της εκδήλωσης και τον σκοπό για τον οποίο αποφάσισαν να διαθέσουν τα έσοδα.

Το ΓΣΠ παραχωρεί δωρεάν τις εγκαταστάσεις για διεξαγωγή της εκδήλωσης , σύμφωνα με το Γενικό του Διευθυντή Φοίβο Κωνσταντινίδη ενώ μιλώντας στην Συνέντευξη Τύπου ο Πρόεδρος του ΠΑΣΠ Σπύρος Νεοφυτίδης, τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές είναι με μεγάλη χαρά που δέχονται να συμμετάσχουν σε τέτοιες εκδηλώσεις.