20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τελικά δεν ήταν ιστορίες για τον Γκέραρντ αλλά γεγονότα …

Τελικά δεν ήταν ιστορίες για τον Γκέραρντ αλλά γεγονότα …

By on 23 Νοεμβρίου, 2017 0 877 Views

Συγκλόνισε την Κρήτη και όλη την Ελλάδα η εκδήλωση προς τιμή του Ευγένιου Γκέραρντ από τους παλιούς άσσους του ΟΦΗ ,τα παιδιά του Ολλανδού προπονητή όπως αποκαλούνται. Στην εκδήλωση είχε παρουσία και η Κύπρος με τους Αγιομαμίτη, Παπαβασιλείου, Μαλέκο , Γκόκιτς.
Ο Αγιομαμίτης ήταν το πρώτο παιδί του Γκέραρντ από την Κύπρο και στην εκδήλωση παρευρέθηκε μαζί με τον γιο του Στέφανο ο οποίος έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο fb τα αισθήματα του μετά από αυτή την εκδήλωση που δίνει την αυθεντική διάσταση αυτής της εκδήλωσης που συγκλόνισε λόγω της ταλαιπωρίας που περνά ο μεγάλος Γκέραρντ με την υγεία του αλλά και με τα δάκρυα συγκίνησης των παιδιών του Ολλανδού….
Διαβάστε τι έγραψε ο Στέφανος Αγιομαμίτης:

Μεγάλωσα ακούγοντας τις ιστορίες χωρίς όμως ποτέ να δίνω ιδιαίτερη έμφαση, καθότι δεν είμαι ποδοσφαιρόφιλος (δεν κληρονόμησα αυτά τα γονίδια), αλλά εκείνη η μέρα έμεινε χαραγμένη στη μνήμη μου. Ο.Φ.Η, η ομάδα που ανέδειξε το ταλέντο του ο πατέρας μου έχοντας πάντα υποστηρικτές τους συμπαίκτες του, τα «αδέλφια» του όπως τους αποκαλεί αλλά και τους «καθηγητές», τους εκάστοτε προπονητές της ομάδας. Όμως ένα αποκαλούσε σαν πατέρα και αυτός είναι ο Ευγένιος Γκέραρντ. Άτομο το οποίο αποτελεί σταθμό στην ιστορία του Ο.Φ.Η. Αυτός ο άνθρωπος τιμήθηκε για την προσφορά του και την ιστορία που έγραψε στα 15 ενεργά χρόνια του στο τιμόνι του Ο.Φ.Η. 35 χρόνια μετά τα «παιδία του Γκεραρντ» μαζευτήκαν να τον τιμήσουν και αυτό που μου έμεινε στο μυαλό είναι πως μετά από τόσα χρόνια αυτοί οι ποδοσφαιριστές πράγματί ήταν οικογένεια, πράγματι έπαιζαν για το ταλέντο τους, την ομάδα τους και τους οπαδούς. Σε ευχαριστώ Ολλανδέ που μου έδειξες πως αυτά τα ιδεώδη δεν ήταν απλά ιστορίες που άκουα και ακούω μέχρι σήμερα από τον πατέρα μου αλλά πως πράγματι υπάρχουν. Καλή δύναμη.