29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Προσπερνά την ήττα από την Ρεάλ το ΑΠΟΕΛ

By on 22 Νοεμβρίου, 2017 0 608 Views

To 6-0 είναι πικρό αποτέλεσμα αλλά δεν μπορεί να επηρεάσει το ΑΠΟΕΛ για τη συνέχεια.Άλλωστε απέναντι στην Ρεάλ δεν μπορείς να ρυθμίσεις εσύ την εξέλιξη του αγώνα.Πως αντιδρά το ΑΠΟΕΛ μετά τον ψεσινό αγώνα?Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριου Πετεβίνου στο super sport fm 104.

Για την επόμενη μέρα της ήττας από την Ρεάλ Μαδρίτης:

«Όταν δέχεσαι μια ήττα μια 6-0 είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό και πικρό. Από εκεί και πέρα πρέπει να παραδεχθούμε ότι χθες στον αγωνιστικό χώρο δεν παρουσιάσαμε αυτό που παρουσίασε το ΑΠΟΕΛ και πήρε καλά αποτελέσματα διαχρονικά στην ευρωπαϊκή του πορεία. Είναι αυτό που είπε και κ. Δώνης ότι κάναμε όσα λάθη δεν κάναμε τα προηγούμενα μας παιχνίδια. Από την άποψη της αμυντικής λειτουργίας φθάσαμε χθες στο πάτο και το κάναμε απέναντι σε μια ομάδα που είναι η καλύτερη στο κόσμο στις αντεπιθέσεις. Το παιχνίδι τελείωσε πολύ νωρίς, από το ημίχρονο ουσιαστικά. Το ότι έμεινε το σκορ στο 6-0 οφείλεται στην πιο συντηρητική προσέγγιση και των δυο ομάδων».

Για τους αντίπαλους στον όμιλο:

«Αυτό που γνωρίζαμε εμείς είναι πως ακόμη κι αν κάνεις το τέλειο παιχνίδι, η ήττα με μικρό και μεγάλο σκορ διαχωρίζεται από μια λεπτή γραμμή. Αυτό έχει να κάνει και με την ποιότητα του κάθε αντίπαλου. Είναι κάποια πράγματα που και να θέλεις δεν γίνονται, να κρατήσεις τις καλύτερες επιθετικές γραμμές μακριά από την εστία σου».

Για το πως αντιμετωπίζουν τα σενάρια πρόκρισης:

«Με ρεαλισμό. Δεν μπορούμε να μιλάμε για αδιάφορες ομάδες. Αν μπούμε στη λογική να χρησιμοποιήσουν ρεζέρβες, μιλάμε για τις ρεζέρβες της Τότεναμ και της Ρεάλ Μαδρίτης. Για εμάς δεν αλλάζει κάτι. Αυτό που θα κάνει το ΑΠΟΕΛ είναι να έχει ένα προσανατολισμό τέτοιο όπως στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ντόρτμουντ και να ελπίζουμε για βαθμολογικό κέρδος».

Για τον Πέρεθ:

«Η αλήθεια είναι ότι το διαπιστώσαμε πως μετά από το χτύπημα που είχε επηρεάστηκε, είχε κάποιες ζαλάδες. Από τη στιγμή που έβγαλε το παιχνίδι δεν είναι κάτι το σοβαρό, αυτή είναι η ενημέρωση που έχω αλλά η πραγματική εκτίμηση θα γίνει σήμερα».

Για τα εισιτήρια του αγώνα με την Τότεναμ:

«Αρχίζει από σήμερα με λίστα προτεραιότητας. Περιμένουμε πάρα πολύ κόσμο, ήδη έχουν εξασφαλίσει κάτοχο 1400 άτομα και έχουμε πάρα πολύ κόσμο από την Αγγλία που ζητάει. Η εικόνα δείχνει πως θα έχουμε ένα μεγάλο αριθμό, όπως αυτόν με την Τσέλσι και την Λιόν εκτός έδρας».

Για τη συνέχεια:

«Υπάρχουν οι επιλογές στον προπονητή, απέναντι σε μια ομάδα που μέσα στον αγωνιστικό χώρο κάνει ζημιές και για αυτό ο Ολυμπιακός έχει τους βαθμούς που έχει σήμερα».