27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024

Ο Καρβαχάλ πήρε την κίτρινη που ήθελε αλα Μανωλά

By on 22 Νοεμβρίου, 2017 0 900 Views

Πόσο χρόνο χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής για να εκτελέσει ένα πλάγιο; Εάν πρόκειται για τον Ντάνι Καρβαχάλ που αναζητά κίτρινη κάρτα, περίπου 16 δευτερόλεπτα.

Ο Ισπανός δεξιός μπακ… ξεπέρασε τον Κώστα Μανωλά στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στην Κύπρο στο ίδιο γήπεδο για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, στην προσπάθεια να “κιτρινιστεί”, στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία κι ενώ το σκορ ήταν 6-0 υπέρ των “μερένγκες”.

Το παιχνίδι είχε φτάσει στο 90ό λεπτό, χωρίς κανένα ενδιαφέρον πλέον. και ο διεθνής ποδοσφαιριστής πήγε να εκτελέσει πλάγιο. Μόνο που δεν το έκανε…

Έστριβε δεξιά, γυρνούσε αριστερά, κοιτούσε… απεγνωσμένα για έναν ελεύθερο συμπαίκτη. Παρότι υπήρχαν πολλοί, δεν τους έδινε την μπάλα και συνέχισε το κακό “θέατρο”, μέχρι ο διαιτητής να βάλει ένα τέλος και να του… προσφέρει την κίτρινη κάρτα.

Χάρη σε αυτήν την κάρτα, θα χάσει το άνευ σημασίας παιχνίδι του “Σαντιάγο Μπερναμπέου” με αντίπαλο την Ντόρτμουντ και θα πάει “καθαρός” στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.
Τον Μανωλά τον τιμώρησε τελικά η FIFA για τον τρόπο που πήρε την κίτρινη κάρτα και έχασε τον πρώτο αγώνα με την Κροατία.Δεν ξερουμε αν η ΟΥΕΦΑ δείξει την ίδια ευαισθησία με τον άσο της Ρεάλ γιατί εί ναι αλήθεια πως πολλές φορές έχουν διαφορετικές ευαισθησίες οι δυο μεγάλες Ομοσπονδίες Ομοσπονδίες.