25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Απειλείται με αποκλεισμό από την Ευρώπη η Μίλαν!Δεν δικαιολογούνται τα έξοδα…

Απειλείται με αποκλεισμό από την Ευρώπη η Μίλαν!Δεν δικαιολογούνται τα έξοδα…

By on 21 Νοεμβρίου, 2017 0 863 Views

Η UEFA δεν πείστηκε από το πρότζεκτ που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη Μίλαν, τα οικονομικά του ιταλικού συλλόγου έχουν ξεφύγει και το κλαμπ έχει έρθει πλέον αντιμέτωπο με ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Η Marca στο φύλλο της Τρίτης αναφέρει ότι το ταξίδι των ανθρώπων των «ροσονέρι», με την παρουσία και του εκτελεστικού διευθυντή της ομάδας, Μάρκο Φασόνε, στη Νυόν, είχε τη χειρότερη δυνατή κατάληξη.

Τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί για την ενίσχυση του ρόστερ πριν από την έναρξη της φετινής σεζόν, ξεπέρασαν τα 200 εκατ.ευρώ και τα έγγραφα που παρουσίασαν οι Μιλανέζοι στην UEFA δεν φανέρωναν ομαλή και σε λογικά πλαίσια κινητικότητα στο οικονομικό κομμάτι.

Επιπλέον, σύμφωνα με τους New York Times, υπάρχει θέμα και με τον νέο ιδιοκτήτη της Μίλαν, Γιονγκόνγκ Λι, αφού στην πατρίδα του, την Κίνα, δεν αναγνωρίζεται ως τόσο δυνατός επιχειρηματίας και στον τραπεζικό του λογαριασμό, όπως αναφέρει το αμερικανικό Μέσο, δεν υπάρχουν τόσα χρήματα όσα μπορεί να πιστεύει ο κόσμος και δη οι οπαδοί της ομάδας…