ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Like

Over 2.5 goals το Πάφος-Δόξα; Απόδοση 1.95 στην Bet on Alfa

20 Νοεμβρίου, 2017
436 Views
0 Comments
Over 2.5 goals το Πάφος-Δόξα; Απόδοση 1.95 στην Bet on Alfa

Στην Πάφο και το στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» πέφτει απόψε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας με το ματς ανάμεσα στην Πάφο και τη Δόξα. Δύο ομάδες που έκαναν αισθητή την παρουσία τους ως τώρα και θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, την οποία προσφέρει η Bet on Alfa στις στοιχηματικές της επιλογές, τόσο στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy.
Στις στοιχηματικές αποδόσεις δεν ξεχωρίζει κάποια ομάδα σαν μεγάλο φαβορί. Η νίκη της Πάφου έχει απόδοση 2.45, η νίκη της Δόξας 2.86, ενώ στο 3.25 προσφέρεται η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 1.95 είναι η απόδοση για το over 2.5 goals και στο 1.70 για το under 2.5 goals, ενώ στο 1.75 προσφέρεται η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη σημερινή αναμέτρηση.
Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για το σημερινό ματς από την Bet on Alfa, όπως η πρόβλεψη αποτελέσματος ημιχρόνου, ακριβές σκορ, σύνολο γκολ που θα σημειωθούν, γκολ γηπεδούχου και γκολ φιλοξενούμενης ομάδας, χρόνος επίτευξης του πρώτου γκολ και άλλα πολλά.
*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.
Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε κυπριακό ποδόσφαιρο πιο εύκολα από ποτέ, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

Comments are closed.

echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="891" title="Newsletter"]' ); ?>