25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τρεις απουσίες ,ένα ερωτηματικό για την 11αδα της Ανόρθωσης

Τρεις απουσίες ,ένα ερωτηματικό για την 11αδα της Ανόρθωσης

By on 19 Νοεμβρίου, 2017 0 674 Views

Οι σημαντικές απουσίες της Ανόρθωσης φέρνουν και σημαντικές αλλαγές στο πλάνο του Ρόνι Λέβι. Ο Ισραηλινός τεχνικός έχει εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού τους Σισέ, Καρλίτος και Μπανταλόφσκι και θα προβεί σε αλλαγές στην επίθεση.Σο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει πάλι ο Σιβού οπότε καλύπτεται η απουσία του Μπανταλόφσκι ενώ στα άκρα της επίθεσης οι Παλάνκα και Αμπντουλάγεφ θα δώσουν τις λύσεις με τον Καμαρά στην κορυφή της επίθεσης και τους Άλβες-Ματθαίου να είναι έτοιμοι για βοήθειες αν χρειαστούν στο Β΄ημίχρονο.

Πιο αναλυτικά : Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αρούς και στο κέντρο της άμυνας οι Σίλντλεφελντ – Ντουγκλάο. Στο δεξί άκρο πάλι ο Σίβου με τον Πράνιτς να παίρνει θέση στα αριστερά.

Στο χώρο του κέντρου δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία των Βίκτορ και Ράγιος με την άλλη θέση να διεκδικείται από τους Γκάντσεφ και Οικονομίδη. Λογικά θα επανέλθει ο Οικονομίδης αφού ο Γκάντσιεφ στο παιγνίδι με τον Ολυμπιακό δεν μπόρεσε να διακριθεί.Στην επίθεση τώρα, οι απουσίες των Σισέ και Καρλίτος φέρνουν αλλαγές με τον Παλάνγκα να παίρνει την θέση του Σισέ και τον Αμπντουλάγιεφ να παίζει στα δεξιά. Στην κορυφή και ερχόμενος από το χατ τρικ ο Καμαρά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος.