28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Χωρίς λογική βάση το σήριαλ Λαβόρδε…Αποτρεπτικό συμβόλαιο(Δηλώσεις Πηλακούτα)

Χωρίς λογική βάση το σήριαλ Λαβόρδε…Αποτρεπτικό συμβόλαιο(Δηλώσεις Πηλακούτα)

By on 17 Νοεμβρίου, 2017 0 707 Views

Χωρίς να το θέλει η Ανόρθωση μπήκε σε ένα σήριαλ που δεν έχει λογική βάση. Ο Λαβόρδε που αγαπήθηκε από τον κόσμο της Ανόρθωσης συχνά ποστάρει στο FB φωτογραφίες με την φανέλα της Ανόρθωσης εκφράζοντας τα συναισθήματα του για την ομάδα της Αμμοχώστου.Κάποιοι το εκλαμβάνουν ως επιθυμία του Λαβόρδε να επιστρέψει στην Κυρία και το θλεμα πήρε διαστάσεις και μέσα απο τα ΜΜΕ.Επειδή ο Λαβόρδε έχει δέσμευση με την ομάδα του η οποία δαπάνησε ψηλό πασό για να τον πάρει και το συμβόλαιο του είναι ψηλό δεν υπάρχει λογική βάση για συζήτηση εκτός από τα συναοσθήματα που τρέφει ο κόσμος για τον παίκτη και του ίδιου για τους φίλους της Ανόρθωσης.Με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας ξεκαθάρισε εύλογα το θέμα για να μην δίνεται συνέχεια στο σήριαλ.

Ρωτήθηκε στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΣΠΟΡ-FM, ο Σάββας Πηλακούτας για τον Λαβόρδε και απάντησε πως αν ήταν άλλος ποδοσφαιριστής δεν θα γινόταν τόση συζήτηση…

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Πηλακούτα:

«Μιλούμε για ένα ποδοσφαιριστή με πολύ ψηλό μισθό και ταυτόχρονα έχει και συμβόλαιο με την ομάδα του. Αν ήταν άλλος ποδοσφαιριστής θα κάναμε συζήτηση; Πιθανολογώ πως όχι και πρέπει να προσέχουμε όλοι αυτά που λέμε. Δεν μπορούμε να ελέγχουμε το τι βάζει ο καθένας στα κοινωνικά δίχτυα. Κάποιοι μάλιστα συνέδεσαν μια φωτογράφιση της ομάδας με τον Λαβόρδε. Δεν γίνεται αυτό, η φωτογράφιση δεν είχε καμία σχέση»