20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

Το ΑΠΟΕΛ έχει περισσότερες επιλογές

By on 16 Νοεμβρίου, 2017 0 722 Views

Το ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμο να δείξει την ποιότητα του και να αποκτήσει δυναμική κερδίζοντας το ντέρμπι με την Ομόνοια.Αυτή είναι τουκάχιστον η πεποίθηση όλων στον Αρχάγγελο όπως την μεταφέρει με τι δηλώσεις του στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για το ντέρμπι: «Είμαστε μέσα σε ένα περίεργο πρωτάθλημα. Θα επιδιώξουμε κι εμείς να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα προέρχεται από μια καλή εμφάνιση, προέκυψε βεβαίως και η διακοπή για τις φιλικές υποχρεώσεις της Κύπρου. Είμαστε σε καλή φάση γιατί έχουμε περισσότερες επιλογές. Το προηγούμενο διάστημα στερηθήκαμε αρκετούς ποδοσφαιριστές, ιδιαίτερα στο δημιουργικό κομμάτι. Αυτό που περιμένουμε είναι ότι μπορούμε να δείξουμε την ποιότητά μας για να αποκτήσουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και δυναμική».

Για την προϊστορία και πόσο ρόλο παίζει: «Η προϊστορία, τα στατιστικά αι οι αριθμοί είναι εκεί και σηματοδοτούν μια εποχή. Όντως σηματοδότησε μια εποχή του ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια, αλλά το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Δεν παίζει κανένα ρόλο η προϊστορία. Είναι διαφορετικοί παίκτες. Ξεκινάμε από το μηδέν».

Για την παρουσία του κόσμου… γενικώς αλλά και στο ντέρμπι: «Δεν είναι οι αριθμοί που περιμέναμε. Βλέποντας την ομάδα να βελτιώνονται, νιώθω ότι θα παρουσιαστεί με μεγαλύτερους αριθμούς στο γήπεδο o κόσμος του ΑΠΟΕΛ. Το ότι θα εξαντληθούν τα εισιτήρια το περιμέναμε, το ότι εξαντλήθηκαν 48 ώρες πριν από το παιχνίδι είναι ένα καλό σημάδι στήριξης. Αυτό ισχύει και για τον αγώνα με τη Ρεάλ. Περιμένουμε στα επόμενα παιχνίδια στο ΓΣΠ να μας στηρίξει ο κόσμος

Για τη διάθεση εισιτηρίων στον αγώνα με τη Ρεάλ: «Η Ρεάλ μας ενημέρωσε ότι θα επιστρέψει εισιτήρια. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γιατί το συγκεκριμένο τμήμα έχει κλειδώσει. Δεν μπορούμε να διαθέσουμε άλλα εισιτήρια γι’ αυτό το μέρος. Έχουν μείνει 3200 εισιτήρια. Η φάση 3 ολοκληρώνεται την Παρασκευή. Η φάση 4 που είναι ελεύθερη προπώληση αρχίζει το Σάββατο. Όπως υπολογίζουμε, θα μείνουν 2000 εισιτήρια, ίσως και πιο λίγα και θα είναι θέμα ωρών να εξαντληθούν. Αν γίνει sold out, θα είναι το παιχνίδι με τα περισσότερα εισιτήρια από το 2012».

Για το αγωνιστικό μέρος: «Ο Εφραίμ αντιμετώπισε ενοχλήσεις στο πρώτο παιχνίδι της Εθνικής. Χθες μπήκε κανονικά, είναι στις επιλογές του Δώνη όπως και ο Ποτέ».