23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΛΕΒΙ: Ήρθαν ψηλής ποιότητας ποδοσφαιριστές, διψασμένοι για διάκριση

ΛΕΒΙ: Ήρθαν ψηλής ποιότητας ποδοσφαιριστές, διψασμένοι για διάκριση

By on 15 Νοεμβρίου, 2017 0 692 Views

Σε μέσο της πατρίδας του μίλησε ο Ρόνι Λέβι, με τον Ισραηλινό τεχνικό να απαντά μεταξύ άλλων και σε ερωτήσεις που αφορούν την ομάδα της Ανόρθωσης. Ο Λέβι ρωτήθηκε για τις μεγάλες αλλαγές του καλοκαιριού αλλά και για την ηλικία του ρόστερ, με τον ίδιο να δηλώνει πως όταν έχτιζε την ομάδα υπήρχαν ανησυχίες, ωστόσο η ποιότητα των παικτών τον έκανε βέβαιο πως θα γινόντουσαν ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για την ομάδα

Για το γεγονός πως δημιούργησε μία ομάδα από την αρχή και πως μόνο τρεις ποδοσφαιριστές έμειναν από την προηγούμενη χρονιά, κάτι που δεν είναι και ιδανικό;

«Υπήρχε ανησυχία όμως μετά που ήρθαν στην ομάδα ψηλής ποιότητας ποδοσφαιριστές, διψασμένοι για διάκριση, ήξερα πως θα γινόντουσαν ομάδα και αυτό ευτυχώς συνέβη σχετικά γρήγορα».

Για το γεγονός πως υπάρχουν σχετικά μεγάλοι ηλικιακά ποδοσφαιριστές στην ομάδα; Ιδιαίτερα στην επίθεση;

«Μερικές φορές είναι σύμπτωση. Με τον προϋπολογισμό μας δεν μπορούσαμε να φέρουμε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές ή τα πιο υποσχόμενα ταλέντα, όμως δομήσαμε ορθά τον σκελετό μας. Το γεγονός πως έμειναν στην ομάδα ο Ράγιος και ο αρχηγός μας ο Ζοάο, βοήθησε πολύ για να δεθεί και να αποκτήσει ομοιογένεια η ομάδα».