19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ:Πρέπει να σκεφτούμε αν θέλουμε ποδόσφαιρο με Κύπριους ποδοσφαιριστές

ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ:Πρέπει να σκεφτούμε αν θέλουμε ποδόσφαιρο με Κύπριους ποδοσφαιριστές

By on 15 Νοεμβρίου, 2017 0 1082 Views

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Νίκος Ανδρονίκου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, και έκανε λόγο για πίεση που δέχονται ποδοσφαιριστές από τις ομάδες τους.
«Δεν μπορώ να πω παραδείγματα. Διερωτώμαι, όμως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρνήθηκε ποτέ να παίξει με την εθνική της χώρας του επειδή έχει αγώνα με τη Ρεάλ; Εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Είχαμε μια αυταπάρνηση, όμως υπάρχει πίεση από τα σωματεία προς τους παίκτες».

Για την ήττα από την Ουγγαρία…

«Κυριαρχήσαμε στο γήπεδο στη μεγαλύτερη διάρκεια και το αποτέλεσμα μας αδικεί. Χάσαμε ευκαιρίες, δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ. Σε όλους τους αγώνες η Εθνική μας είχε πολύ καλή απόδοση. Τα δεδομένα, είναι εκεί. Είναι και θέμα δυναμικότητας. Δυστυχώς δεν έχουμε συμμετοχές από τους ποδοσφαιριστές μας και στο δεύτερο παιχνίδι, αυτό μας στοιχίζει. Γενικότερα πρέπει να σκεφτούμε αν θέλουμε να έχουμε κυπριακό ποδόσφαιρο με Κύπριους ποδοσφαιριστές και πόσο θέλουμε να προχωρήσουμε. Τα δεδομένα δείχνουν το αντίθετο».

Για την πορεία της Εθνικής στον όμιλο…

«Είμαστε όλοι μια ομάδα, έχει ανέβει η Εθνική Ελπίδων. Ο αγώνας στην Ουγγαρία δεν είναι χαμένος. Μπορούμε να τους νικήσουμε, όπως και τους Τούρκους και τους Μαλτέζους εκτός έδρας. Παρά το ότι παίζουμε εκτός έδρας μπορούμε για τη νίκη. Σουηδία και Βέλγιο είναι ασυναγώνιστες.

Δώσαμε 16 αγώνες. Μετράμε 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 7 ήττες. Δεν είναι τυχαίο που δύο παιδιά, ο Νικόλας Ιωάννου και ο Φάνος Κατελάρης είναι βασικοί στην Εθνική Ανδρών. Κάποια παιδιά θα ανέβουν πάνω και στη συνέχεια».