29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Η ΑΕΛ έτοιμη για συνέχεια στις νίκες

By on 14 Νοεμβρίου, 2017 0 636 Views

Οι απουσίες των διεθνών δεν επέτρεαν πλήρη προετοιμασία της ομάδας ωστόσο στην ΑΕΛ είναι αισιοόδοξοι ότι θα συνεχίσει η ομάδα την ανοδική της πορεία έχοντας αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνάμεις των παικτών του Μπαλταζάρ.Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου για τα θέματα της ομάδας. Οι δηλώσεις του:

«Ο στόχος είναι η νίκη στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, όπως και σε όλα τα παιγνίδια, εντός και εκτός. Η προετοιμασία γίνεται μετ’ εμποδίων, αλλά δικαιολογίες δεν υπάρχουν, περιμένουμε την επιστροφή όλων των διεθνών».

Για 4η σερί νίκη: «Πάντα οι συνεχόμενες επιτυχίες φέρνουν πολύ καλά αποτελέσματα στο ψυχολογικό κομμάτι. Η φετινή ΑΕΛ μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε, ψάχνουμε να βρούμε σταθερότητα, είμαστε σε καλό δρόμο, υπάρχουν πολλά παιγνίδια ακόμη, απομονώνουμε ένα ένα τα παιγνίδια και τώρα συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα».

Για Ευάγγελο Γεωργίου: «Δεν είναι κάτι σοβαρό θα μπει την Πέμπτη ή Παρασκευή με την ομάδα, στο κανονικό πρόγραμμα».

Για Τζούνιορ: «Θα μιλήσουμε με τον ποδοσφαιριστή και με τους γιατρούς της Εθνικής και θα δούμε πως θα χειριστούμε το θέμα Τζούνιορ.

Για κόσμο: «Περιμένουμε να είναι παρόν ο κόσμος, να βοηθήσει και να σπρώξει την ομάδα».