19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Τζιχράτζε μάλλον νέος προπονητής στον Εθνικό.Το απόγευμα η ανακοίνωση

Ο Τζιχράτζε μάλλον νέος προπονητής στον Εθνικό.Το απόγευμα η ανακοίνωση

By on 13 Νοεμβρίου, 2017 0 867 Views

Ο τιμ μάνατζερ του Εθνικού Άχνας Τόμης Κουής μίλησε στον Super Sport fm 104.0 και ούτε επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε το όνομα του υποψψήφιου αντικαταστάτη του Εγκωμίτη μας ο οποίος εκτός απροόπτου θα είναι ο Γκιόργκι Τζιχράτζε .

«Θα πρέπει να πω κάποια πράγματα τα οποία είναι πολύ γνωστά αλλά οφείλουμε να τα επαναλαμβάνουμε. Τη νύφη την πληρώνει ο προπονητής. Σίγουρα εμείς δεν μπορεί να είμαστε αγνώμονες και να μην είμαστε ευχαριστημένοι για τα όσα έχει προσφέρει ο Γιώτης στον Εθνικό όχι μόνο φέτος αλλά όλα τα χρόνια σαν ποδοσφαιριστής και σαν βοηθός. Θέλω να πω κάτι πολύ προσωπικό. Όποιος έχει έρθει σπίτι μου θα έχει δει μόλις μπει μια μεγάλη φανέλα του Εθνικού Άχνας του Γιώτη Εγκωμίτη και αυτό λέει πολλά. Είναι ένας άνθρωπος σημαία για τον Εθνικό αλλά δυστυχώς πάνω από όλα είναι το συμφέρον του σωματείου. Όταν πρέπει να γίνει αλλαγή οι επιλογές είναι περιορισμένες. Ούτε παίκτες, ούτε συμβούλια φέρνουν αλλαγές. Ήταν μια απόφαση συλλ9ογική και ο Γιώτης αναγνωρίζει ότι έπρεπε να παρθεί. Τον ευχαριστούμε για τα όσα έχει προσφέρει κάτω από δύσκολες συνθήκες. Τον έχουμε πάντα στην καρδιά μας και οι δρόμοι δεν χωρίζουν οριστικά. Είδαμε προπονητές να επιστρέφουν και 4 και 5 φορές στις ομάδες από όπου έφυγαν» είπε αρχικά.

Για το όνομα του Γκιόργκι Τζιχράτζε…

«Δεν θα διαψεύσω, ούτε θα επιβεβαιώσω οποιοδήποτε όνομα και αυτή είναι απόφαση συμβουλίου. Μέχρι να μπουν υπογραφές δεν θα ήταν σωστό να πούμε οτιδήποτε. Θυμάστε πολύ πρόσφατα που έγινε ένα μπέρδεμα που ανακοινώθηκε ένας προπονητής και τελικά δεν ήρθε. Ότι είναι να γίνει θα γίνει σήμερα, μέχρι το απόγευμα το θέμα θα είναι τελειωμένο. Είμαστε πολύ κοντά σε ξένο προπονητή».