19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Ξέσπασε και διάψευσε ο αστέρας της Παρί

By on 11 Νοεμβρίου, 2017 0 788 Views

Οι πρώτοι μήνες του Νεϊμάρ στην Γαλλία δεν είναι ονειρικοί. Πλήθος δημοσιευμάτων κάνουν λόγο για προβλήματα στις σχέσεις του με τους… παλιούς στην Παρί Σεν Ζερμέν και τον Ουνάι Έμερι, ο οποίος προσπαθεί να τον βάλει σε “καπούλι”.

Όλα αυτά έχουν φτάσει στα αυτιά του Βραζιλιάνου που, επιτέλους, μίλησε. Μίλησε με σκληρά λόγια και στο τέλος λόγω της έντασης δάκρυσε, προσπαθώντας να αποδείξει την αθωότητα του.

Μετά το φιλικό της Ιαπωνίας με την Βραζιλία (3-1 νίκη για την Σελεσάο), ο Νεϊμάρ, χωρίς να είναι προγραμματισμένο, πήγε στη συνέντευξη Τύπου με σκοπό να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα.

“Όπως στην Σελεσάο, έτσι και στην Παρί, είμαι απλά ένας ακόμα παίκτης. Δεν πήγα στο Παρίσι για να δημιουργήσω προβλήματα ή εντάσεις. Ζήτησα να έρθω εδώ μόνο και μόνο για να σας πω πως είμαι έξαλλος με τα όσα διαβάζω. Ήμουν χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα, όπως και τώρα”, είπε αρχικά και συνέχισε:

“Πολλά ακούγονται και γράφονται για μένα, όμως στους πρώτους μήνες μου στην Παρί τα πηγαίνω καλά. Είμαι χαρούμενος στο Παρίσι και έχω κίνητρο να βοηθήσω τον σύλλογο. Τα δίνω όλα στον αγωνιστικό χώρο και δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με τον Καβάνι, ούτε με τον προπονητή. Όταν έφτασα στην ομάδα μίλησα με τον κόουτς, του είπα πως θέλω να βοηθήσω και μου απάντησε πως θα κάνει τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο τεχνικός της Βραζιλίας, Τιτ, ο οποίος στήριξε τον παίκτη του:

“Είναι καλό παιδί. Φυσικά κάποιες στιγμές αντιδρά άσχημα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά το ίδιο συμβαίνει με κάθε παίκτη και άνθρωπο”.