Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Οφείλουμε να κερδίσουμε για το γόητρο μας.Ο Παπασταθόπουλος εμψυχώνει τους Έλληνες διεθνείς

11 Νοεμβρίου, 2017
489 Views
0 Comments
Οφείλουμε να κερδίσουμε για το γόητρο μας.Ο Παπασταθόπουλος εμψυχώνει τους Έλληνες διεθνείς

Ο αρχηγός της Εθνικής, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, πήρε πρωτοβουλία και μίλησε στους συμπαίκτες του μετά το 4-1 στο Ζάγκρεμπ. Τι τους επισήμανε για κίνητρο, ψυχή, γόητρο και κόσμo.

Ο Σωκράτης ήταν ο μόνος που θα μπορούσε να βγει τόσο μπροστά και τόσο ξεκάθαρα σε μία δύσκολη βραδιά.

Ο Παπασταθόπουλος φρόντισε και μίλησε στους συμπαίκτες του μετά το 4-1 στο Ζάγκρεμπ κυρίως για το ψυχολογικό σκέλος. «Είναι μία δύσκολη βραδιά. Πολύ δύσκολη, ωστόσο οφείλουμε να συνέλθουμε και να βγάλουμε ελληνική ψυχή!

Θα πρέπει να πάμε την Κυριακή να κερδίσουμε το παιχνίδι στην έδρα μας. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας και στον κόσμο μας που θα έρθει να μας δει και να μας στηρίξει και που ήταν εκεί για εμάς και τον οποίο στεναχωρήσαμε με το παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ. Μπορεί να μην έχουμε ελπίδες πρόκρισης πια, όμως πρέπει να δείξουμε το ανάστημά μας και να κερδίσουμε για την ομάδα και για το γόητρο. Το κίνητρο για μία πολύ καλή εμφάνιση και νίκη υπάρχει».

Ο Σωκράτης ήθελε να περάσει και το… μήνυμα ότι είναι κρίμα τώρα οι διεθνείς να τα… γκρεμίσουν όλα. Μπροστά για να μιλήσει πάντως βγήκε και ο Τοροσίδης.

Comments are closed.

echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="891" title="Newsletter"]' ); ?>