19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Η περηφάνεια του Εθνικού για τον Παπαγεωργίου

By on 10 Νοεμβρίου, 2017 0 1008 Views

Μέσα από την ιστοσελίδα του ο Εθνικός Άχνας αναφέρεται στην παρουσία του Παπαγεωργίου και τα γκολ του με την προσφυγική ομάδα και την Εθνική Ελπίδων.

Αναλυτικά:

15 μέρες, 3 goals για το αγόρι μας που χτύπησε ξανά χθες σκοράροντας το πρώτο του τέρμα με την Εθνική Ελπίδων κόντρα στο Βέλγιο.

Η περηφάνεια μας δεν περιγράφετε..

Αλλά εκείνο που πραγματικά μας έχει φτιάξει την μέρα είναι το γεγονός πως ενώ οι φημολογίες και οι γνωστές ερωτήσεις για το επόμενο σταθμό της καριέρας του έχουν αρχίσει ο ίδιος απαντά «Πάνω από όλα είναι να καθιερωθώ στην ομάδα μου. Βλέπω μόνο την ομάδα μου αυτή τη στιγμή».

Ο Παπαγεωργίου πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους μικρούς που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο για δύο πολύ σημαντικούς λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι η σκληρή δουλεία που κάνει καθημερινά στο γήπεδο και αυτή φαίνεται στον τρόπο παιχνιδιού του. Ο δεύτερος και ο πιο καθοριστικός για εμάς είναι η αγάπη του για την ομάδα που αγωνίζεται – τα δίνει όλα ΠΡΩΤΑ για την ομάδα του και μετά για οτιδήποτε άλλο. Είναι περήφανος που βρίσκετε στον Εθνικό και δεν περιμένει πως και πως την μεγάλη πρόταση – που είμαστε σίγουροι πως δεν θα αργήσει να έρθει αν συνεχίσει με την ίδια σκληρή δουλεία και χαμηλούς τόνους – αλλά αυτό δεν είναι το νόημα.

Για αυτό λοιπόν η δική μας συμβουλή σε όλους εκεί έξω που περιμένουν την δική τους ευκαιρία στις «μικρές» τους ομάδες.. να αγαπάτε και να σέβεστε τις ομάδες σας. Να παίζετε πρώτα για το καλό τους και μετά για το δικό σας. Να είσαστε περήφανοι που φοράτε τις φανέλες τους. Μόνο τότε θα γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει, και στην ώρα τους.. γιατί μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν παίζουν οι Κύπριοι παίχτες – βιάστηκαν ίσως να κάνουν το άλμα?

ΠΑΠ σοβαρά και προσηλωμένα!!! Άσε τους άλλους να τρελαίνονται με τον τρόπο που εξελίσσεσαι – εξέλιξη αναμενόμενη για εμάς που γνωρίζουμε την οικογένεια σου και εσένα από μικρό παιδί.