ΔΙΕΘΝΗ
Like

ΣΚΙΜΠΕ:Συνολική ευθύνη για το 4-1.Δεν είναι αυτή η εικόνα μας

10 Νοεμβρίου, 2017
1277 Views
0 Comments
ΣΚΙΜΠΕ:Συνολική ευθύνη για το 4-1.Δεν είναι αυτή η εικόνα μας

Ο Μίκαελ Σκίμπε μίλησε για συνολική ευθύνη ομάδας για το 4-1 που έχασε η Εθνική Ελλάδας, ωστόσο όταν ρωτήθηκε για τα λάθη του τα… έριξε σχεδόν όλα στον τρόπο που μπήκε το 1ο και το 4ο τέρμα των Κροατών στο Ζάγκρεμπ!

Το ματς: Ναι πρώτα απ’ όλα θέλω να συγχαρώ την Κροατία με 4-1. Σκόραραν με την δική μας βοήθεια και ειδικά στο 1ο και το 4ο γκολ αλλά εκτός από αυτό είχαν μεγάλη πίεση. Δεν μπορέσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί ειδικά στο α’ μέρος. Στο β’ μέρος βελτιωθήκαμε αλλά είναι δίκαιο και σωστό που χάσαμε έτσι. Προσπαθήσαμε να παίξουμε πιο καλά αλλά δεν τα καταφέραμε.

Το εάν κρίθηκε η πρόκριση: Ναι αυτήν την στιγμή η Κροατία είναι σε πολύ πλεονεκτική θέση. Θα είναι δύσκολο να επανέλθουμε αλλά έχουμε ακόμα 90 λεπτά. Με ένα 2ο γκολ θα ήταν πιο καλά τα πράγματα. Μπορούσαμε στο τέλος ένα 4-2 που θα ήταν αλλιώς στον επόμενο αγώνα. Πρέπει να κοιτάξουμε την εικόνα μας και να παίξουμε πιο καλό ποδόσφαιρο την Κυριακή.

Το κατά πόσον θεωρεί πως αυτή είναι η εικόνα της Ελλάδας: Φυσικά όχι δεν είναι η εικόνα μας αυτή. Όμως όταν κάνεις λάθος στο 1ο και το 4ο λάθος είναι δύσκολο. Δεν είμαστε χαρούμενοι σίγουρα. Θα είναι δύσκολη η συνέχεια αλλά ελπίζω να παίξουμε πιο καλά.

Τα λάθη του ως τεχνικός: Όχι με το να δεχθώ αυτά τα γκολ. Όμως η ευθύνη είναι συνολική. Δεν θεωρώ ότι έκανα τόσα λάθη ή κάποια λάθη σήμερα αλλά γενικά όλοι κάνουμε λάθη.

Την στήριξη του κόσμου για την Κυριακή: Ναι σίγουρα θα είναι πολύς κόσμος στο γήπεδο. Θα έρθουν και θα μας στηρίξουν γιατί ξέρουν και που ήμασταν πριν από 2 χρόνια.

Comments are closed.