20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΟΙΒΟΣ:Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης…Υπερβολικός ο Δώνης για το ΓΣΠ

ΦΟΙΒΟΣ:Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης…Υπερβολικός ο Δώνης για το ΓΣΠ

By on 9 Νοεμβρίου, 2017 0 638 Views

Για το θέμα του αγωνιστικού χώρου του ΓΣΠ, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο γενικός διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης.

«Οι 12-13 μέρες της διακοπής, θα δώσουν την ευκαιρία στο γήπεδο για να ανασάνει και να μεγαλώσει το χόρτο. Μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει, αλλά η ουσία είναι ότι φυτεύτηκε ο σπόρος στις 9 Οκτωβρίου και μέσα σε αυτό το διάστημα, έγιναν εφτά χρήσεις του γηπέδου. Μέσα σε αυτό το διάστημα, η συμπεριφορά του είναι εξαίρετη. Δεν ανέμενα να άντεχε με τόσες χρήσεις. Έχει προβλήματα, αυτό είναι αλήθεια. Άλλωστε είχαμε αναβολή σε αγώνα για πρώτη φορά».

Για τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη και τη σύγκριση που έκανε με το γήπεδο της Ντόρτμουντ…

«Ήταν υπερβολικά τα όσα είπε. Εκείνοι παίζουν 25 παιχνίδια τον χρόνο και εμείς 80. Η Ντόρτμουντ δεν κάνει προπόνηση στο γήπεδο της πριν τους ευρωπαϊκούς αγώνες, εδώ κάνουν. Εκεί δεν αλλάζουν χορτοτάπητα λόγω των καιρικών συνθηκών, εδώ αλλάζουμε. Δεν επιδέχεται θέμα σύγκρισης. Θα βελτιωθεί η κατάσταση».

Αν έχουν αποφασίσει για το πως θα λύσουν το πρόβλημα…

«Έχουμε σκεφτεί διάφορες λύσεις, εξετάζουμε τις διάφορες πιθανότητες για να βρούμε τη λύση και να βελτιώσουμε την κατάσταση ριζικά. Θα δούμε ποια είναι η καλύτερη λύση. Αντί να μας σχολιάζουν να παρακαλούν να μην έχουμε τέτοιες συνθήκες για να μην έχουμε πρόβλημα».