19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Το ΑΠΟΕΛ ήταν προσηλωμένο στο στόχο του πρωταθλήματος χθες…

Το ΑΠΟΕΛ ήταν προσηλωμένο στο στόχο του πρωταθλήματος χθες…

By on 6 Νοεμβρίου, 2017 0 594 Views

Το ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε όπως έπρεπε χθες απέναντι στην Πάφο και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει μεγάλη νίκη και να ικανοποιήσει με την εμφάνιση του δείχνοντας προσήλωση και στο στόχο του πρωταθλήματος ανεξάρτητα από την Ευρώπη. Για τη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Πάφου και όχι μόνο μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Νεκτάριος Πετεβίνος.

«Ψάχναμε να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα και κυρίως στις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, πράγμα που δεν επιτυγχάναμε όταν παίζαμε παράλληλα με το Τσάμπιονς Λιγκ. Μας στοίχησε αρκετά στην βαθμολογική συγκομιδή το διάστημα που μας πέρασε και μας στοίχησε που δεν παρουσιαζόμασταν με πολλές ιδέες στο γήπεδο. Χθες ήμασταν μια ομάδα που επιτέθηκε και από τα πλάγια και κάθετα απέναντι στην Πάφο. Μια ομάδα προσηλωμένη στον στόχο από την αρχή μέχρι το φινάλε, πίεσε και παρά το γεγονός ότι δεν βάλαμε γρήγορα γκολ δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Βέβαια κινδυνέψαμε κιόλας σε μια φάση. Ευτυχώς σε εκείνο το σημείο ο Πέρεθ λειτούργησε καταλυτικά και αυτό που μας αφήνει ικανοποιημένους είναι ότι η ομάδα έβαλε τέσσερα γκολ, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και έδειξε και το ρόστερ ότι έχει βάθος. Είμαστε σε καλή φάση από άποψη επιλογών και ευχόμαστε να μην υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα και να πληθήνουν περισσότερο» είπε αρχικά.

Για το γεγονός ότι ο προπονητής έκανε κάποιες αλλαγές, ξεκούρασε παίκτες και έδωσε χρόνο σε άλλους ποδοσφαιριστές όπως ο Αντωνίου και ο Μακρής…
«Όταν υπάρχουν οι επιλογές στα χέρια του προπονητή θα τις χρησιμοποιήσει. Περάσαμε περισσότερο από ένα μήνα με 8 απουσίες. Όχι πως τώρα με τους 4 συν Μπερτόλιο και Ορ που δεν είναι απόλυτα έτοιμοι είναι λίγοι αλλά είναι διαφορετικό. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στον κ. Δώνη καθώς παρουσίασε και μια δική του φιλοσοφία που απέδωσε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν είναι δουλειά μου να κρίνω το σύστημα αλλά όταν βλέπεις μια ομάδα που στο 90λεπτο και δεν χρειάζεται να αλλάξει κάτι είναι πολύ σημαντικό».

Για το πρόβλημα με το ΓΣΠ; Φάνηκε ότι ήταν βαρύ…
«Δεν είναι θέμα βροχής. Υπάρχει πρόβλημα στον χλοοτάπητα του ΓΣΠ εδώ και καιρό και το ξέρουμε. Υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν έγινε η συντήρηση που έπρεπε να γίνει σε σχέση με τον χρόνο. Υπάρχει πρόβλημα λόγω του ότι δεν είχε τον απαιτούμενο χρόνο. Το γήπεδο είναι ανώμαλο και με την βροχή γίνεται ακόμα πιο ανώμαλο. Για παράδειγμα χθες δεν βρέξαμε καθόλου το γήπεδο. Δεν βάλαμε νερό καθόλου καθώς βλέπαμε ότι αν το κάναμε το πρόβλημα θα γινόταν μεγαλύτερο»

Τώρα ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος…
«Στις διακοπές που έχουν προκύψει είχαμε οφέλη γιατί είχαμε πολλούς παίκτες εκτός προπονήσεων και κέρδισαν χρόνο. Αυτή την στιγμή ο μόνος που μπορεί να κερδίσει χρόνο είναι ο Λάγο αφού ο Βάτερμαν, ο Ιωάννου και ο Μιλάνοφ αργούν ακόμα να επιστρέψουν, δεν είναι θέμα 15 ημερών. Το σημαντικό είναι παίκτες που έρχονται από αποχή όπως Εμπεσίλιο, Μπερτόλιο και Ορ να βάλουν δυνατές προπονήσεις στα πόδια τους και να είναι πιο έτοιμοι. Θα έχουμε βέβαια τέσσερις διεθνείς και ελπίζουμε να γυρίσουν πίσω υγιείς».