24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

ΔΩΝΗΣ:Τα παιδιά προσαρμόστηκαν στο νέο μας σύστημα

By on 5 Νοεμβρίου, 2017 0 785 Views

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών, αλλά και από τη νίκη, παρουσιάστηκε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης.

«Κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Είχαμε καλό ρυθμό και δώσαμε μόνο μια ευκαιρία στον αντίπαλο. Σε γενικές γραμμές είχαμε διαστήματα καλού παιχνιδιού. Τα παιδιά προσαρμόστηκαν στο νέο μας σύστημα και ανταποκρίθηκαν στο νέο τρόπο παιχνιδιού που επιλέξαμε. Καλή συνέχεια στην Πάφο που είναι μια καλή ομάδα που προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο» ανέφερε αρχικά..

Για το ότι ήρθε μια εμφαντική νίκη μετά από καιρό…

«Πρέπει να βλέπουμε όλα τα δεδομένα που έχουμε ενώπιον μας στις δύο διοργανώσεις που αγωνιζόμαστε. Ο αγωνιστικός χώρος στο Ντόρτμουντ ήταν τέλειος, σε αντίθεση με αυτό του ΓΣΠ. Είναι άσχετο να συγκρίνεις. Στη μια διοργάνωση δεν έχουμε πίεση να δημιουργήσουμε, ενώ εδώ πρέπει να δημιουργήσεις. Όταν έχεις ανάγκη να το κάνεις φαίνονται τα προβλήματα σου. Είχαμε ζωντάνια και ήταν σημαντικό που είχαμε παίκτες που δεν είχαν επιβαρυνθεί στη Γερμανία. Ήταν καλή και η λειτουργία του Ζαχίντ στο κέντρο, αλλά και η προσπάθεια που έγινε από τους στόπερ. Στο ποδόσφαιρο είναι σημαντικό και το ότι υπάρχει φόβος. Στην Ευρώπη υπάρχει ο φόβος αφού αγωνιζόμαστε κόντρα σε μεγάλες ομάδες και στην Κύπρο, ο φόβος να χάσουμε το πρωτάθλημα».