26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ένα σου ένα μου και Χ με χαμένο πέναλτι για τη Ν.Σαλαμίνα

Ένα σου ένα μου και Χ με χαμένο πέναλτι για τη Ν.Σαλαμίνα

By on 5 Νοεμβρίου, 2017 0 989 Views

Η Ν.Σαλαμίνα αν και καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα δεν μπόρεσε να κερδίσει οπύτε αυτή την φορά μένοντας στο 1-1 με τον Ερμή που είχε και αυτός τα δικά του καλά διαστήματα.Η Ν.Σαλαμίνα έχασε και πέναλτι στο φινάλε του Α΄ημιχρόνου αλλά αν και προηγήθηηκε νωρίς στο Β΄ημίχρονο δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο αφού ο Ερμης αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε και κράτησε την ισοπαλία μέχρι το τέλος.
Η Νέα Σαλαμίνα ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στον Ερμή που είχε με τη σειρά του 2-3 καλές στιγμές για να σκοράρει. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή της μπάλας με τη πρώτη μεγάλη ευκαιρία να έρχεται στο 23ο λεπτό όταν ο Καρώ με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι. Δυο λεπτά νωρίτερα ο Ιμερέκοφ ανέκοψε τελευταία στιγμή τον Ρόκε ενώ δυο προσπάθειες του Μπριτζίτο δεν βρήκαν στόχο. Οι «φτεροπόδαροι» ανέβασαν σταδιακά την απόδοση τους και στο 28΄ ο Γεωργιάδης ανάγκασε τον Βεσελόφσκι σε δύσκολη απόκρουση ενώ το αμέσως επόμενο λεπτό ο Πατσέκο βρέθηκε σε θέση βολής αλλά δεν βρήκε στόχο. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα ήρθε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Μπριτζίτο ανατράπηκε από τον Ιμερέκοφ και η Νέα Σαλαμίνα κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μακρίεφ με τον Αραμπατζή να αποκρούει.

Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος, το κατάφερε στο πρώτο λεπτό της επανάληψης ο Μακρίεφ αφού μετά από γύρισμα του Σανγκόι στο 47΄, έπιασε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η απάντηση από πλευράς Ερμή ήρθε στο 58΄ όταν ο Πατσέκο εκτέλεσε απευθείας το φάουλ με τον Βεσελόφσκι να μην μπορεί να αποτρέψει το γκολ. Άμεσα πήγαν να αντιδράσουν οι «ερυθρόλευκοι» με τον Σανγκόι να εκτελεί απευθείας κόρνερ στο 60΄ και τον Αραμπατζή να αποκρούει πολύ δύσκολα. Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίστηκε το παιχνίδι ενώ ο Σάββας Πουρσαϊτίδης προχώρησε σε δυο αναγκαστικές αλλαγές, μιας και αποχώρησαν με ενοχλήσεις Μπριτζίτο και Σανγκόι. Παρά τις προσπάθειες των δυο ομάδων, το 1-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σανγκόι/Πατσέκο (3η)Ιμερέκοφ (3η), Εμεγκάρα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κώστας Ψευδιώτης.

ΒΟΗΘΟΙ: Μάριος Καλογήρου, Ευαγόρας Ευαγόρου.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Βεσελόφσκι, Κορέια, Κούσουλος, Καρώ, Σεργίου, Νταμάχου, Ρέινολτς, Ρόκε(46΄ Πόλιανετς), Μπριζίτο(72΄ Κάκκο), Σανγκόι(80΄ Παπαδόπουλος), Μακρίεφ.

ΕΡΜΗΣ: Αραμπατζής, Ιμερέκοφ, Φρίμποργκ, Εμεγκάρα(88΄ Γουίκς), Τσούμου, Κωνσταντίνου(77΄ Αλεξίου), Χριστοφή, Παντσέκο, Τσίνα, Ψάλτης, Γεωργιάδης(66΄ Μαρτίνιουκ).