ΔΙΕΘΝΗ
Like

Ελπίδες πως δεν θα χάσει την Εθνική ο Παπασταθόπουλος

5 Νοεμβρίου, 2017
628 Views
0 Comments
Ελπίδες πως δεν θα χάσει την Εθνική ο Παπασταθόπουλος

Ο Σωκράτης μετέφερε σύμφωνα με πληροφορίες στους ανθρώπους της Εθνικής Ελλάδας την διάθεσή του να τα δώσει όλα για να είναι… μάχιμος για το ματς του Ζάγκρεμπ. Την Κυριακή η μαγνητική του.

Καταρχήν οι πληροφορίες θέλουν τον επικεφαλής γιατρό της Εθνικής κ. Γκοδόλια να είναι ήδη στην Γερμανία λόγω των υποχρεώσεών του εκεί και να έχει ήδη αντλήσει τις πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση του Σωκράτη.

Τα πρώτα νέα για την κατάσταση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου δεν δείχνουν να είναι τόσο άσχημα, όμως οι εξετάσεις θα καθορίσουν το επακριβές πρόβλημα. Παρόλα αυτά υπάρχει εκτίμηση ότι έχει αρκετές πιθανότητες να προλάβει το Κροατία – Ελλάδα.

Ο Sokratis έχει ένα χτύπημα στον μηρό και ενοχλήσεις στην ποδοκνημική. Στην Εθνική ελπίζουν πως ακόμα και εάν πρόκειται για διάστρεμμα ότι θα είναι ελαφρύ. Τα νεότερα για το… status του θα βγουν την Κυριακή, οπότε και θα κάνει μαγνητική. Εκεί θα κριθεί το τι μέλλει γενέσθαι. Από μέρους πάντως ο Παπασταθόπουλος μετέφερε προς τους ανθρώπους της Ελλάδας ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να είναι διαθέσιμος με την ελπίδα ότι δεν έχει κάτι τόσο σοβαρό. Ο έμπειρος στόπερ αναμένεται το βράδυ της Κυριακής στην Ελλάδα και την Δευτέρα θα τον δουν και οι άνθρωποι της Εθνικής.

Comments are closed.

echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="891" title="Newsletter"]' ); ?>