28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πεντάρα με χατ-τρικ του Καμαρά η Κυρία και πάτησε κορυφή

Πεντάρα με χατ-τρικ του Καμαρά η Κυρία και πάτησε κορυφή

By on 4 Νοεμβρίου, 2017 0 598 Views

Η Ανόρθωση πέτυχε αναμενόμενη εύκολη νίκη χωρίς να φορτσάρει και ανέβηκε στην κορυφή περιμένοντας το αποτέλεσμα του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα.Η ομάδα του Λέβι έφθασε σχετικά εύκολα στο 5-1 επί του Ολυμπιακού αν και δεν έπιασε σπουδαία απόδοση.Είχε πάλι δυσκολίες στην επίθεση και χρειάτηκε η συνταγή των κόρνερ για να ανοίξει το σκορ και να χαλάσει την αμυντική διάταξη του φιλότιμου Ολυμπιακού που είχε ελλείψεις αλλα προσπάθησε να περιορίσει την δράση των γηπεδούχων.Τα δύο γκολ ήρθαν μετά από κόρνερ ενω στην συνέχεια ο Καμαρά που είχε χάσει τουλάχιστον τρεις καλές ευκαιρίες την ώρα που προκάλεσε δυσανασχέτιση γιατί δεν μπορούσε να σκοράρει πέτυχε δυο απανωτά γκολ βάζοντας τέλος στις οποιεσδήποτε σκέψεις μετά την μείωση σε 2-1 απο τον Ολυμπιακό και στο τέλος πέτυχε χατ τρικ φθάνοντας τα 4 συνολικά στο πρωτάθλημα.

35΄ ΓΚΟΛ. 1-0. Ανοίγει το σκορ η Ανόρθωση. Κόρνερ του Πράνιτς , έπιασε την κεφαλιά ο Καμαρά και ο Ντουγκλάο από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίκτυα.

51΄ ΓΚΟΛ. 2-0. Δέυτερο γκολ για την Ανόρθωση. Κόρνερ του Πράνιτς από δεξιά, η μπάλα στρώθηκε στον Ράγιος ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

69΄ ΓΚΟΛ. 2-1. Πιάστηκε στον ύπνο η άμυνα της Ανόρθωσης. Μπαλιά του Μενελάου και με κεφαλιά ο Τόρες έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

70΄ ΓΚΟΛ. 3-1. Ο Καμαρά αυτή την φορά βγήκε νικητής με τον Χίντι στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα.
75’ΓΚΟΛ.4-1 Ο Καμαρά πλάσαρε και αυτή την φορά εύστοχα και ανέβασε το σκορ .

88΄ ΓΚΟΛ. 5-1. Απο κοντά ο Καμαρά έσπρωξε την μπάλα στα δίκτυα μετά από σέντρα τυ Πράνιτς.

OI ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Ρ.Λέβι): Αρούς, Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Σιβού, Γκάντσεφ, Βίκτορ (82΄ Άλβες), Ράγιος (80΄ Οικονομίδης), Καρλίτος (62΄ Αμπντουλάγεφ) , Παλάνκα, Καμαρά

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χ.Μιχαήλ): Χίντι, Πολυκάρπου (61΄ Αυλωνίτης), Πεχλιβάνης, Μιγκελίτο, Τόρες, Σεραφείμ, Μενελάου, Παντελή (80΄ Ανδρέου), Χριστοφίδης (76΄ Λεμονάρης), Αντωνίου, Σωτηρίου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σεραφείμ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Νεόφυτος Νεοφύτου (Χ.Ε. Χρίστου, Χ. Ξενοφώντος) Α. Τσούκκας (Α. Γεωργίου)
ΘΕΑΤΕΣ: 4.000