24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Το συναίσθημα του Σωφρόνη κάνει την διαφορά

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Το συναίσθημα του Σωφρόνη κάνει την διαφορά

By on 3 Νοεμβρίου, 2017 0 727 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για την ισοπαλία με την Αταλάντα για τον Σωφρόνη Αυγουστή και για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Για την ισοπαλία στο παιχνίδι με την Αταλάντα…
«Πολύ φυσιολογική ήταν η εξέλιξη. Εξοικειωθήκαμε με καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα. Σαν μεγάλη ομάδα πρέπει να βλέπεις το παιχνίδι που ακολουθεί και όχι αυτό που έχεις ξοδέψει. Είναι ωφέλιμο το αποτέλεσμα και βαθμολογικά και οικονομικά και ψυχολογικά, η αντίδραση που έδειξε η ομάδα μας απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Ένα γκολ μπορείς να το πετύχεις ανά πάσα στιγμή. Ήταν η πίεση που έβαλε η ομάδα μας, τους έκλεισε στην εστία τους, δεν τους άφησε να αναπνεύσουν και ήρθε το γκολ του Ζελάγια».

Για τα οφέλη που αποκομίσατε από το ματς…
«Πολλά είναι τα θετικά που προκύπτουν από τέτοιου είδους εμφανίσεις. Πρώτο και πιο βασικό είναι ότι πριν από έξι χρόνια η ομάδα ταξίδευε στην Λευκωσία για εγχώριες διοργανώσεις και ήταν επιτυχία η ισοπαλία. Με την εξοικείωση που αποκτήσαμε στο ΓΣΠ και στη Λευκωσία πάμε πάντα με στόχο τη νίκη. Στις προηγούμενες παρουσίες στην Ευρώπη είχαμε το αίσθημα του φόβου απέναντι στους μεγάλους αντιπάλους, τώρα δεν φοβόμαστε κανέναν».

Για τον Σωφρόνη Αυγουστή…
«Υπάρχει ένα ξεχωριστό μερίδιο στον Σωφρόνη που φτάσαμε ως εδώ. Είναι ένας άνθρωπος ηγέτης για την ομάδα, είναι ο εμπνευστής μας και έχουμε πολλά να προσφέρουμε μαζί του στον κόσμο. Δεν εκφράζεται εύκολα με λόγια η δουλειά του. Είναι η συμπεριφορά του, ο τρόπος που προσεγγίζει τους ποδοσφαιριστές, ο τρόπος που προσεγγίζει την κάθε λεπτομέρεια. Ο νούμερο «1» άνθρωπος του συλλόγου, ο πρόεδρος τον τοποθέτησε στην κορωνίδα λέγοντας ότι όλο αυτό είναι δημιούργημα του Σωφρόνη Αυγουστή. Είναι επαγγελματίας και κάποιες φορές το συναίσθημα κάνει και την διαφορά».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ…
«Είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι, ένα ντέρμπι πρωταθλήματος τριπλής παραλλαγής. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, είναι στην κορυφή με τους ίδιους στόχους μαζί μας. Είναι πιο ξεκούραστη από εμάς αλλά θα κριθεί στις λεπτομέρειες το ματς. Άλλαξε το ποδόσφαιρο, δεν υπάρχουν οι πολλοί Κύπριοι, είναι πολλοί οι ξένοι και αυτό κάνει απρόβλεπτο το κάθε παιχνίδι. Όσες πιθανότητες έχουμε να κερδίσουμε άλλες τόσες συγκεντρώνουμε για να χάσουμε».

Για τα αγωνιστικά…
«Θα ξεκαθαρίσει αύριο η συμμετοχή ή όχι του Σαντάνα. Δεν αγχωνόμαστε γιατί ο Βασιλείου κάνει την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του. Επιστρέφει ο Ρομπέρζ, εκτός θα είναι ο Πιτιάν και ο Μακρίδης»

Για τα εισιτήρια στην «Αρένα»…
«Είναι μικρός ο αριθμός και θα εξαντληθούν».

Για τον κόσμο που βρέθηκε στο ΓΣΠ στο ματς με την Αταλάντα…
«Δεν είμαστε ούτε απογοητευμένοι, αλλά ούτε και υπερευχαριστημένοι. Αν παίζαμε στη Λεμεσό θα είχαμε 10 χιλιάδες».