ΘΕΜΑΤΑ
Like

Η UEFA και η ΚΟΠ στηρίζουν τα μοναδικά χαμόγελα

3 Νοεμβρίου, 2017
575 Views
0 Comments
Η UEFA και η ΚΟΠ στηρίζουν τα μοναδικά χαμόγελα

Η παράδοση της επιταγής από τον Ανδρέα Μωριά στην εκπρόσωπο του Ιδρύματος «Μοναδικά Χαμόγελα» Στάλω Κυριακίδου.
—————————————–

Μέσω υποψηφιότητας που κατατέθηκε από την ΚΟΠ, το Ίδρυμα «Μοναδικά Χαμόγελα» το οποίο στηρίζει και ενισχύει παιδιά με σπάνια γενετικά νοσήματα, αναδείχτηκε εκ των νικητών στο διαγωνισμό που προκηρύχτηκε από το «UEFA Foundation For Children» για το έτος 2017.

Στο διαγωνισμό, δικαίωμα να υποβάλουν υποψηφιότητα προτείνοντας κάποιο ίδρυμα, είχαν οι 55 Ομοσπονδίες μέλη της UEFA.

Το «UEFA Foundation For Children» είναι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου  στο πλαίσιο της Κοινωνικής της Προσφοράς προς τα παιδιά που έχουν ανάγκη οικονομικής, ιατροφαρακευτικής και ψυχολογικής στήριξης.

Το ύψος της στήριξης του «UEFA Foundation For Children» προς τα «Μοναδικά Χαμόγελα» ανέρχεται στις 50.000 ευρώ. 

Η υποψηφιότητα ετοιμάστηκε και κατατέθηκε στην UEFA από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και η επιλογή των «Μοναδικών Χαμόγελων» αποτελεί τεράστια αναγνώριση του έργου που επιτελεί το Ίδρυμα και προσφέρει μεγάλη ηθική ικανοποίηση στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου που υπέβαλε την υποψηφιότητα.

Σε σημερινή σεμνή τελετή που έγινε στα Γραφεία της ΚΟΠ, ο Οικονομικός Διευθυντής της ΚΟΠ κ. Ανδρέας Μωριάς παρέδωσε στην κ. Στάλω Κυριακίδου, Διοικητική Λειτουργό του Ιδρύματος «Μοναδικά Χαμόγελα» την επιταγή των 50.000 ευρώ τα οποία θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προς όφελος των Παιδιών που πάσχουν από σπάνια γενετικά νοσήματα.

Comments are closed.

echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="891" title="Newsletter"]' ); ?>