18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024

Ο Απόλλωνας απόψε κάνει νέα υπέρβαση(20:00 ΡΙΚ2)

By on 2 Νοεμβρίου, 2017 0 990 Views

Ο Απόλλωνας παίρνει σειρά απόψε για την δική του νέα υπέρβαση στην Ευρώπη που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να γράψει ιστορία .Οι «γαλάζιοι» του Απόλλωνα περιμένουν την Αταλάντα το βράδι στο ΓΣΠ (20:00 ΡΙΚ2) και θα ψάξουν τη νίκη.
Η έκβαση του αγώνα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον αντίπαλο , αλλά αφ’ ενός το γεγονός ότι τέτοιες ομάδες χάνουν από την δυναμικότητα τους μακριά από το σπίτι τους και αφετέρου αν ο Απόλλωνας παρουσιαστεί καλύτερος σε σχέση με το ματς στο Μαπέι, είναι τα στοιχεία που αυξάνουν την αισιοδοξία.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Σωφρόνης Αυγουστή μετρά τρεις απουσίες, αυτήν του τιμωρημένου Ρομπέρζ και των τραυματιών Σαντάνα και Πιτιάν.
Η απουσία του Γάλλου και του Ρουμάνου φέρνει πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας καθώς από τους απόλυτα έτοιμους κεντρικούς αμυντικούς απομένει μόνο ο Γιούστε. Είναι εν η επιλογή του Αγγελή αλλά ο ποδοσφαιριστής υπολείπεται παιγνιδιών. Όλο αυτό καθιστά φαβορί τον Άλεφ για να παίξει στο κέντρο της άμυνας στο πλευρό του Γιούστε και να παίξει ο Άλαν στο κέντρο μαζί με τον Σακέτι και τον Ντα Σίλβα (συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τον Μαρτίνες). Ο Βάλε θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στα άκρα της άμυνας οι Ζοάο Πέδρο και Βασιλείου δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Γιάκολις, Σαρδινέρο και Σκέμπρι διεκδικούν τις δυο θέσεις στα άκρα της επίθεσης με επικρατέστερους τους πρώτους δύο και ο Μαγκλίτσα θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.
Η Αταλάντα είναι πρώτη στον όμιλο και με νίκη απόψε προκρίνεται και μαθηματικά στη φάση των “32” της διοργάνωσης.

Στον άλλο αποψινό αγώνα του ομίλου η Λιόν υποδέχεται την Έβερτον.

Στη βαθμολογία, η Αταλάντα έχει 7 βαθμούς, η Λιόν 5, ο Απόλλων 2 και η Έβερτον 1.

Τον αγώνα του Απόλλωνα με την Αταλάντα θα διαιτητεύσει ο Λετονός Treimanis Andris.