19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΩΝΗΣ:Από την Κυριακή θα παρουσιαστούμε δυνατοί για να ανακάμψουμε

ΔΩΝΗΣ:Από την Κυριακή θα παρουσιαστούμε δυνατοί για να ανακάμψουμε

By on 2 Νοεμβρίου, 2017 0 710 Views

Για τη μεγάλη επιτυχία του ΑΠΟΕΛ, μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης που τόνισε ότι η ομάδα θα βελτιωθεί και στο πρωτάθλημα.

«Ένα σπουδαίο και ιστορικό αποτέλεσμα. Όταν δεν χάνεις σε δύο παιχνίδια με την Ντόρτμουντ, δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψεις. Το αρχικό πλάνο ήταν να τρέξουμε λιγότερα μέτρα και να έχουμε καλύτερη αμυντική λειτουργία. Δεν λειτουργήσαμε σωστά στην αρχή. Από το 35΄ ήμασταν καλύτεροι. Στο ποδόσφαιρο πάντα χρειάζεται τύχη για να πάρεις αποτέλεσμα» ανέφερε αρχικά.

Για τον Πέρεθ…

«Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ομάδα είναι υποχρεωμένοι να δουλεύουν σκληρά και να δίνουν το καλύτερο τους εαυτό. Ήταν ρίσκο η χρησιμοποίηση του, όμως μέτρησε η εμπειρία. Έκανε πολύ καλή εμφάνιση».

Για την προοπτική στον όμιλο…

«Αν μας έλεγαν ότι θα παίρναμε δύο ισοπαλίες σε αυτό τον όμιλο, μπορεί να γελάγαμε. Είναι σημαντικό να έχεις ελπίδα. Θα το κυνηγήσουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική».

Για το ότι η ομάδα ανταποκρίνεται στην Ευρώπη….

«Είναι πολύ διαφορετικός ο τρόπος παιχνιδιού σε σχέση με την Κύπρο. Στο κυπριακό πρωτάθλημα έχουμε επηρεαστεί από πολλά πράγματα. Από την Κυριακή θα παρουσιαστούμε δυνατοί για να ανακάμψουμε».