18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024

Άθλος του Απόλλωνα στο 94′ με τον Ζελάγια

By on 2 Νοεμβρίου, 2017 0 877 Views

Ο Απόλλωνας στο ΓΣΠ πέτυχε άθλο και με υπέρβαση πηρε βαθμό απο την Αταλάντα. Οι «γαλάζιοι» του Σωφρόνη Αυγουστή έβγαλαν ψυχή στην επανάληψη και στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Ζελάγια ισοφάρισαν σε 1-1. Αυτό το γκολ κρατάει ζωντανή την ομάδα της Λεμεσού παρά το γεγονός ότι η Λιον νίκησε και έκανεδιαφορά.
Η Αταλάντα προηγήθηκε στο 35΄ με ένα γκολ πέναλτι του Ίλισιτς το οποίο κέρδισε ο ίδιος αλλά ο Σωφρόνης άλλαξε κάποια πράγματα και απέναντι σε μια εχθρική διαιτησία ο Απόλλωνας ισοφάρισε.
Σε ολόκληρο το β΄ ημίχρονο η Κυπριακή ομάδα ήταν καλύτερη και αποδόθηκε δικαιοσύνη στην τελευταία φάση του αγώνα στο 90+3. Ο Απόλωνας εδθκαιούτο πέναλτι στην φάση η οποία στην εξέλιξη της έφερε το γκολ του Ζελάγια ενώ γενικά ο διαιτητής ευνόησε τους Ιταλούς Ο Απόλλωνας συνέχισε την παράδοση που τον θέλει στην Κύπρο να μην χάνει απο Ιταλικές ομάδες
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Αυγουστή): Βάλε, Γιούστε, Άλεφ, Ζοάο Πέδρο, Βασιλείου, Σακέτι, Άλαν, Ντα Σίλβα (76΄ Μαγκλίτσα), Σαρδινέρο (64΄ Σκέμπρι), Παπουλής (58΄ Γιάκολις), Ζελάγια

ΑΤΑΛΑΝΤΑ (Γκασπερίνι): Μπερίσα, Κριστάντε (81΄ Ντε Ρουν), Μασιέλο, Παλομίνο, Φρεουλερ, Καλντάρα, Κούρτιτς, Πετάνια, Χάτεμπογιερ, Σπινατσόλα, Ίλισιτς (55΄ Ορσολίνι)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βασιλείου, Σακέτι, Ντα Σίλβα/Ίλισιτς, Χάτεμπουρ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Άντρις Τρειμάνις (Χάραλντς Γκουντερμάνις,Αλεξέις Σπασιονίκοβς) Αλεξάντρις Γκολούπεβς, Έντγκαρ Μάλκεβς
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 4.500