28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΥΓΟΥΣΤΗ:Από το πρώτο παιχνίδι, κάνουμε μια εξαιρετική προσπάθεια.Είμαι περήφανος

ΑΥΓΟΥΣΤΗ:Από το πρώτο παιχνίδι, κάνουμε μια εξαιρετική προσπάθεια.Είμαι περήφανος

By on 1 Νοεμβρίου, 2017 0 739 Views

Μιλώντας στη δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του αγώνα με την Αταλάντα, ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα του.

Αναλυτικά η αρχική του τοποθέτηση:

«Θα αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο. Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, όμως θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετική ομάδα και θα πρέπει να περιορίσουμε τους χώρους και να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες τους. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα για τον κόσμο μας. Τους χρειαζόμαστε όμως κοντά μας. Τους καλώ να έρθουν, να κάνουμε μαζί την προσπάθεια και ότι βγει. Ότι και να γίνει, είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου. Από το πρώτο παιχνίδι, κάνουμε μια εξαιρετική προσπάθεια».

Για τη σημασία της αναμέτρησης, τις απουσίες και τον αγώνα που ακολουθεί με την ΑΕΚ…

«Από τη στιγμή που υπάρχει θέληση, θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πριν ξεκινήσει η προσπάθεια ήμασταν το αουταάιντερ, όμως καταφέραμε να έχουμε πιθανότητες. Κάθε παιχνίδι η ομάδα θα μπαίνει με την σοβαρότητα για να παίρνει τη νίκη».

Ο Ζοάο Πέδρο ανέφερε:

«Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, όμως είμαστε προετοιμασμένοι και θα δώσουμε το καλύτερο. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».