19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Οι προσδοκίες και ο στόχος παραμένει η άνοδος για τους Παραλιμνίτες

Οι προσδοκίες και ο στόχος παραμένει η άνοδος για τους Παραλιμνίτες

By on 31 Οκτωβρίου, 2017 0 868 Views

Το μέλος της διοίκησης της Ένωση Νέων Παραλιμνίου Γιώργος Φυλακτού μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για την πρόσληψη Αντρέ Πάους στην τεχνική ηγεσία και για την συνέχεια για την μάδα του Παραλιμνίου.

Το σκεπτικό της πρόσληψης Πάους…
«Το σκεπτικό λίγο πολύ όλοι το γνωρίζουν. Θεωρήσαμε ότι ο κ. Πάους είναι μια εξαιρετική επιλογή για την ομάδα μας. Έδειξε δείγματα γραφής στο Κυπριακό ποδόσφαιρο από την παρουσία του στην Ανόρθωση. Τα βρήκαμε σε όλα και είναι μέλος της ομάδας μας».

Πως πείσατε τον κ. Πάους να αποδεχθεί την πρόταση σας;
«Η Ένωση παρόλο που αγωνίζεται στην β΄ κατηγορία δεν παύει να είναι μια παραδοσιακή ομάδα του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Εμάς στόχος είναι να ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Το πλάνο της διοίκησης έπεισε τον κ. Πάους, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις, μιλήσαμε μαζί του και πιστεύουμε σε αυτόν».

Έγινε υπέρβαση στο οικονομικό για την πρόσληψη Πάους;
«Δεν θα το έλεγα υπέρβαση. Είναι περισσότερο από ότι αρχικά είχε προσυπολογιστεί. Οι συνεργάτες του θα είναι ο κ. Αντώνης Μέρτακκας που ήταν και βοηθός του κ. Μακρίδη και μιλάμε με 2-3 γυμναστές για να ενισχύουν την ομάδα».

Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα αυτό της β΄ κατηγορίας…
«Αναμφισβήτητα το γνωρίζαμε ότι είναι ένα πρωτάθλημα ιδιαιτερότητες και πολύ καλές ομάδες. Είναι ο Οθέλλος, η Καρμιώτισσα, η Ομόνοια Αραδίππου και άλλες. Είμαστε εντός στόχων παρά το μέτριο ξεκίνημα Αλλάξαμε προπονητή θεωρώντας ότι θα αλλάξουν και κάποια πράγματα».

Το λέτε και το ξανά λέτε ότι πιστεύετε στο ρόστερ…
«Οι προσδοκίες και ο στόχος παραμένει η άνοδος, αυτό δεν αλλάζει. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλό το ρόστερ, ο κ. Μακρίδης έκανε αρκετά καλή δουλειά και οι δρόμοι μας έχουν χωρίσει φιλικά. Το θέμα είναι να βρει ο κάθε ποδοσφαιριστής τα πόδια του».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Χαλκάνορα…
«Στο πρωτάθλημα της β΄ κατηγορία δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, και με την Ξυλοτύμπου είδαμε ένα αξιόμαχο αντίπαλο. Θα πάμε προσγειωμένα και έτοιμοι να τα δώσουμε όλα».