25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΩΝΗΣ:Να σταματήσουμε να είμαστε χαλαροί στο πρωτάθλημα

ΔΩΝΗΣ:Να σταματήσουμε να είμαστε χαλαροί στο πρωτάθλημα

By on 31 Οκτωβρίου, 2017 0 582 Views

Είπε πολλά και ενδιαφέροντα ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης στην διάσκεψη τύπου για το ματς με την Ντόρτμουντ.

Για την τοποθέτηση του μετά το ματς με τον Εθνικό ότι δεν μπορεί να επηρεάσει όπως θέλει πλέον την ομάδα;

“Όταν γνωρίζουμε το παρελθόν ενός ανθρώπου πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και δεν πρέπει να βγάζουμε άστοχα συμπεράσματα. Είμαι πολύ εγωιστής και ποτέ δεν παραδέχομαι ότι δεν μπορώ να καταφέρω να πετύχω τον στόχο που ανέλαβα. Όλοι σταθήκατε στο πρώτο μέρος της τοποθετήσης μου μετά τον αγώνα με τον Εθνικό. Εγώ είπα ότι δεν μπορώ να επιδράσω όπως θέλω όχι ότι δεν μας βγαίνουν τα πράγματα που κάνουμε στην προπόνηση”. Tελειώνοντας αυτή την τοποθέτηση μου, θέλω να τονίσω ότι σίγουρα πιστεύω σε αυτή την ομάδα”.

Αν το ΑΠΟΕΛ βλέπει με ύφος μπλαζέ το κυπριακό πρωτάθλημα λόγω των επιτυχιών;

“Έχετε απόλυτο δίκαιο. Και πρέπει να περιορίσουμε και να διώξουμε αυτό το ύφος μπλαζέ που έχουμε στα παιχνίδια στην Κύπρο. Πρέπει να διώξουμε αυτή τη χαλαρότητα”.

Τι σημαίνει για σας ότι η διοίκηση αμέσως μετά την πρόθεση παραίτησης σας στήριξε αμέσως; Και αν η τοποθέτηση για παραίτηση έγινε και για να ταρακουνήσετε τους παίκτες;

“Η θέση του προπονητή του ΑΠΟΕΛ είναι πολύ δύσκολη. Θεωρώ ότι είμαι πιο έμπειρος από πριν. Στην τοποθέτηση μου ήξερα ότι ο Πρόεδρος και η διοίκηση θα με στηρίξουν. Πρέπει να ταρακουνηθούμε στα αποδυτήρια”.

Για την κατάσταση του Μιλάνοφ και του Καρλάο:

“Για τον Καρλάο, είναι απόλυτα έτοιμος όπως και ο Βούρος. Ο Μιλάνοφ είναι μια διαφορετική ιστορία. Ο ποδοσφαιριστής έπαιζε με πόνους στα πρώτα παιχνίδια. Μετά επισκέφτηκε δύο ειδικούς γιατρούς. Ακολούθησε την θεραπεία αυτή, δυστυχώς μετά από ενάμιση παιχνίδι έχει πολλούς πόνους θα περιμένουμε την ιατρική εκτίμηση”.